Μέχρι και τις μπαταρίες από Πυροσβεστικά οχήματα έκλεβαν αλλοδαποί!


Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει τεμάχια μπαταριών από αύλιο χώρο Πυροσβεστικού Συνεργείου στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης
Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε...
ποσότητα χαλκού που υπερβαίνει τα 100 κιλά
Χθες το πρωί, Επιπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας, ότι άγνωστοι κατά το χρονικό διάστημα από 17-01-2014 έως πρώτες πρωινές ώρες της 20-01-2014, εισήλθαν εντός του Πυροσβεστικού Συνεργείου στην περιοχή της Πυλαίας και αφαίρεσαν (200) τεμάχια περίπου μπαταριών Πυροσβεστικών οχημάτων, συνολικής αξίας (1.500) ευρώ περίπου.
Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, μετέβησαν σε μάντρα εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων στην ίδια ως άνω περιοχή και εντόπισαν πλήθος τεμαχίων μπαταριών αυτοκινήτων, εκ των οποίων ο καταγγέλλων αναγνώρισε συνολικά (95) τεμάχια ως μέρος των αφαιρεθέντων. 
Στην προαναφερόμενη μάντρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 24, 28 και 22 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής, ενώ συνελήφθη και 63χρονος ημεδαπός υπεύθυνος της μάντρας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χαλκού σε κουλούρες συνολικού βάρους (130) κιλών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.