Όλοι κρύβετε έναν φασίστα-ναζιστή μέσα σας! Ε, Βαλασόπουλε...; - Δένδια βάλτους όλους μέσα!

ΟΤΑΝ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΝΤΥΘΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ! ΔΕΝΔΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ;
Επειδή είναι της “μόδας” η παρουσίαση φωτογραφιών με “ναζιστικό περιεχόμενο” απορούμε πως ο κόντε Δένδιας, και όλες οι υπηρεσίες που δαπανούν χρόνο και χρήμα για να βρουν καμιά ...

φωτογραφία με υψωμένο χέρι,  έχει αφήσει εδώ και καιρό να κυκλοφορεί ελεύθερος ο φίλος του ο Βαλασόπουλος της ΠΟΕ – ΟΤΑ!
assets_LARGE_t_942_43436911_type12128
Στις τότε διαδηλώσεις, είχαν ντυθεί με ρούχα του Γερμανικού Στρατού και με σημαίες με σβάστικες περιδιάβαιναν την Αθήνα  (!!!!!!) χαιρετώντας με τον πανάρχαιο δωρικό χαιρετισμό. Τον χαιρετισμό που σήμερα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν και μέσω αυτού προσπαθούν να πουν πως θα καταδικάσουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως “νοσταλγούς του Χίτλερ!”. Θέλουν να προκαλέσουν σύγχυση στον Λαό και να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Ώστε ανεμπόδιστοι να επιβάλλουν τις καταστροφικές πολιτικές τους! Και οι μόνοι που στέκονται εμπόδιο σε αυτά τα σκοτεινά σχέδια τους είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Θέλουν να πείσουν τους Έλληνες πως η πίστη και η λατρεία σε έννοιες και ιδέες, ο ασπασμός αρχών και ιδανικών και τέλος οι πρακτικές και οι εκδηλώσεις που διέπονται από ήθος και δικαιοσύνη είναι φασισμός ή ναζισμός ή όπως θέλουν αυτοί να βάζουν ταμπέλες.
Σε όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που χαρακτηρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα ως φασιστικό ή ναζιστικό κλπ, την δε Λατρεία και Πίστη προς την Πατρίδα και την Φυλή, καθώς και την τιμητική συνείδηση της Ιστορικής κληρονομιάς, ως φασισμό ή ναζισμό κλπ,  λέμε πως φασισμός δεν είναι η Πίστη και η Αγάπη προς την Πατρίδα, αλλά η περιφρόνηση και η άρνηση της, καθώς και η δια ή παντός τρόπου προσπάθεια βλάβης της, μέσω της υποστήριξης και προβολής ξένων συνομωσιών και σχεδίων που σκοπό έχουν να απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητα και την Εθνική κυριαρχία.
Φασισμός δεν είναι η πίστη προς την Σημαία, αλλά η προκλητική και αήθης καύση της από τους αναρχο – ακρο – αριστερούς.
Φασισμός δεν είναι η απαίτηση και η διεκδίκηση Υπερηφάνειας και Αξιοπρέπειας, βάσει της Ιστορικής μας κληρονομιάς, αλλά η παραχάραξη και διαστρέβλωση του νοήματος των Ιστορικών επών και των Αγώνων των προγόνων μας, καθώς και η απαξίωση του Αίματος των Μαρτύρων της Φυλής.
Φασισμός δεν είναι το αναφαίρετο δικαίωμα μας ως Λαός να διατηρήσουμε το δικαίωμα της Φυλετικής μας καθαρότητας και να αμυνθούμε απέναντι στην εγκληματική απειλή των λαθρομεταναστών, αλλά η συγκέντρωση συμπαράστασης από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα δικαστήρια της Ερμούπολης Σύρου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο αλλοδαπό κτήνος της Πάρου, που βίασε και κατέστρεψε την ζωή μιας 16χρονης Ελληνοπούλας. Όπως επίσης φασισμός είναι η χυδαία επιδοκιμασία και θριαμβολογία του Indymedia, όσον αφορά την εν ψυχρώ δολοφονία του συμπατριώτη μας Θανάση Λαζανά, εμπρός στο σπίτι του, από Αφγανούς λαθρομετανάστες.
Φασισμός δεν είναι η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες πολίτες, αλλά ή απολυταρχική πράξη της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής να παρεμποδίζει και να απαγορεύει την διενέργεια αυτής της Φιλανθρωπικής Κοινωνικής δράσης ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ, προτιμώντας για θέμα καθαρά ευτελών πολιτικών μικροσυμφερόντων να εγκαταλείπει τους ΈΛΛΗΝΕΣ Πολίτες στην στέρηση και την πείνα.
Φασισμός δεν είναι η απομάκρυνση από τις λαϊκές αγορές χαρτόκουτων με εμπορεύματα λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων, τα περισσότερα των οποίων είναι προϊόντα κλοπής, αλλά η συνειδητή αδιαφορία και ανικανότητα της Πολιτείας να προστατεύσει τους νόμιμους εμπόρους, αυτούς που καταβάλουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς αυτή, αφήνοντας το λαθρεμπόριο και παραεμπόριο να οργιάζει.
Επιπλέον, φασισμός είναι το δικαίωμα που εκλαμβάνει από την κρατική ανοχή και αθλιότητα  ο κάθε αλήτης εργοδότης, να αρνείται την καταβολή δεδουλευμένων στους εργοδοτούμενους και σε περίπτωση απαίτησης των χρωστούμενων εκ μέρους τους, να τους δολοφονεί με αλλοδαπούς μπράβους που έχει στην υπηρεσία του.
Φασισμός  δεν είναι το μήκος της κώμης, ούτε ο χρωματισμός των ενδυμάτων, ούτε τα εθνικά εμβατήρια, ούτε τα γυμναστήρια, πόσο μάλλον το όνειρο της αναγέννησης του Ελληνισμού.
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να δολοφονούνται εν ψυχρώ δυο νέα παιδιά για αυτά που πιστεύουν και ο Πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Χώρας να μην καταδικάζουν το έγκλημα. Όπως επίσης φασισμός είναι το ότι, ενώ το αίμα των δυο αθώων θυμάτων, ήταν ακόμη νωπό στο πεζοδρόμιο, ακροαριστερά μιάσματα και εξαμβλώματα, υπό τα απαθή βλέμματα της χυδαίας Πολιτείας,  διαδήλωναν στο Γαλάτσι φωνάζοντας το σύνθημα «Για τον Παύλο Φύσσα δεν φθάνουν ένας δυο, όλοι οι ναζιστές στο νεκροτομείο», αμαυρώνοντας συγχρόνως και την μνήμη του νεκρού και άδικα δολοφονημένου Παύλου.
Οι μόνοι φασίστες είναι αυτοί που περιφέρονται εντός του κοινοβουλίου και των διαδρόμων των κυβερνητικών κτιρίων, αδιαφορώντας για τα δεινά του Ελληνικού Λαού και για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εξαθλίωση του.  Είναι αυτοί που υπηρετούν πιστά, τα συμφέροντα των ξένων δανειστών και τοκογλύφων, είναι αυτοί που ανηλεώς στρέφουν την πλάτη στους Έλληνες Πολίτες, αγκαλιάζοντας, ενισχύοντας, στηρίζοντας και αποθρασύνοντας κάθε λαθρομετανάστη, ρομά, περιθωριακό, τρομοκράτη και γενικότερα κάθε αντικοινωνικό και εγκληματικό στοιχείο.
showarticleimage2
Εαν μας απαντήσουν πως αυτή η φωτογραφία ΔΕΝ συνιστά προσβολή προς την “δημ(ι)οκρατία τους και δεν συλλάβουν εντός της ημέρας την ΠΟΕ – ΟΤΑ για την πράξη, αλλά και όλη την ηγεσία της Αστυνομίας, τον Υπουργό Εσωτερικών, την ΕΥΠ κλπ για κατάλυση και προσβολή πολιτεύματος τότε θα έχουμε πειστεί πως οι συλλήψεις των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κάθε προσπάθεια συσχέτισής τους με οτιδήποτε μεμπτό έχει να κάνει με μια θλιβερή σκευωρία και μια γελοία συνομωσία.
Eαν μας πουν πως “έτσι χαιρετούν οι Έλληνες” ή πως το έκαναν για πλάκα, τότε τα συμπεράσματα δικά σας!

kOUVELIS
Εϊ ψιτ, μαζέψτε κι αυτόν.


o-arxigos-pasok-euaggelos-benizelos-xaireta-upostiriktes-kommatos-diarkeia 
κι αυτόν,


κανελλη ναζι.
κι αυτήν!


simitis8-310x232
Και αυτόν!


χωρίς τίτλο
Και αυτόν…


φ Φ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΑΥΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ”… ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ…