Ρε σας έχουν πάρει είδηση: Η «σάπια» Ελιά και τα τερτίπια των ΜΜΕ - Το νέο χαρτί του καθεστώτος!


Το πολιτικό κατεστημένο ελπίζει σφόδρα στην επιτυχία ενός εγχειρήματος στον χώρο της ληστρικής κεντροαριστεράς, φτιαγμένο από τα παλιά υλικά του ΠΑΣΟΚ, που τους έδωσαν την παντοκρατορία που γνωρίζουν σήμερα, έχοντας την δύναμη να εκβιάζουν κυβερνήσεις και να περνάνε την προπαγανδιστική γραμμή του καθεστώτος. Ο καταποντισμός του ΠΑΣΟΚ και η ...

αποτυχία της ΔΗΜΑΡ τους οδήγησαν σε αυτή την ανάγκη, δημιουργίας ενός νέου κόμματος, το οποίο θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους ενάντια στον Ελληνικό Λαό.
Έτσι δημιουργήθηκε το «νέο» κόμμα, η λεγόμενη «Ελιά», μόνο που αυτή η «Ελιά» είναι σάπια από την ρίζα της. Στην ιδρυτική εκδήλωση είδαμε όλα τα απολειφάδια του συστήματος, αυτούς που ο Λαός κλείδωσε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τους «σκελετούς» της παλιάς πολιτικής σκηνής της κομματοκρατίας. Πέρα από παλιούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είδαμε εκεί και όλη την μαυρίλα της σάπιας κρατικής μηχανής που μας οδήγησε έως εδώ. Συνδικαλιστές, γραμματείς, φαρισαίους και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πραγματικά μόνο ο Φωτόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος έλειπαν, αλλά ο πρώτος έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος είχε αντικειμενικές δυσκολίες να προσέλθει.
Διαβάστε μερικά ονόματα και φρίξτε:
Παντελής Καψής
Νίκος Μπίστης
Νικόλαος  Αλιβιζάτος
Εύη Χριστοφιλοπούλου
Συμεών Κεδίκογλου
Απόστολος Κακλαμάνης
Χρήστος Πρωτόπαππας
Θάλεια Δραγώνα
Άντζελα Γκερέκου
Κώστας Σημίτης
Στ. Τζουμάκας
Είναι σίγουρο πως σύσσωμος ο Ελληνισμός έχει ήδη ανατριχιάσει από αυτή την γκροτέσκ και μακάβρια παρέλαση παλαιοκομματισμού, όμως η λίστα πραγματικά είναι καθαρά ενδεικτική και σε καμία περίπτωση πλήρης. Για να καταλάβει κανείς την «ποιότητα» του κόσμου που πήγε σε αυτή την εκδήλωση, αρκεί να σας πούμε ότι χειροκροτήθηκε ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων όλων των εποχών, αυτός που στις επόμενες εκλογές δεν θα βρει ούτε την ψήφο του. Όμως ούτε και αυτό είναι αρκετό, αφού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ και σας μεταφέρουμε παρότι ακούγεται απίστευτο, χειροκροτήθηκε ο Βενιζέλος!
Αυτή η κίνηση των παλαιοπασόκων είναι βέβαια καταδικασμένη στην γραφικότητα της, όμως αξίζει να δούμε τι αντιμετώπιση έχουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ, γύρω από το ζήτημα. Το θέατρο «Ακροπόλ» που έγινε η συγκέντρωση έχει χωρητικότητα 700 άτομα, όμως την επόμενη ημέρα το «Βήμα» και τα «Νέα» του Ψυχάρη της ΝΔ, έγραφε ότι παρέστησαν 3000 άτομα, γεγονός φυσικά αδύνατο. Το εξώφυλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» έγραφε το ανατριχιαστικό «ήρθαμε για να μείνουμε», ενώ την επόμενη μέρα το «Βήμα» είχε άρθρο με τίτλο «Η Κοινωνία θέλει, οι ηγεσίες μπορούν;». Το «Έθνος» του Μπόμπολα ήταν πιο μετριοπαθές γράφοντας για 2000 (!) συμμετέχοντες, ενώ την ίδια μέρα ο καθεστωτικός πρωταθλητής στην ρίψη μπουκαλιών, Πρετεντέρης, είχε καλεσμένο τον Βενιζέλο, προκειμένου να διαφημίσει την «νέα» αυτή προσπάθεια.
Φυσικά, η κοινωνία καμία όρεξη δεν είχε για την επιστροφή του Σημίτη και όλων αυτών που κατέστρεψαν την Ελλάδα, όμως τα ΜΜΕ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αβαντάρουν αυτό το «νέο ξεκίνημα» του ΠΑΣΟΚ. Είδαμε ήδη τα πρωτοσέλιδα και τα άρθρα. Ας δούμε, όμως, και ένα κομμάτι από ένα από αυτά τα άρθρα για να δούμε την μεθόδευση. Γράφει το «Βήμα»: «Η δυνατότητα, όπως δείχνει η ανταπόκριση  στην πρωτοβουλία  των «58» υπάρχει. Η διάθεση μιας σημαντικής μερίδας πολιτών, είναι δεδομένη, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις.».
Ξεχνάνε, όμως, ότι ακόμα δεν έχουν υπάρξει δημοσκοπήσεις για το ζήτημα, ούτε υπάρχουν Έλληνες που να θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του Σημίτη για επιστροφή στην πολιτική, αφού κανείς δεν θέλει νέα «Ίμια» και νέο «σκάνδαλο του χρηματιστηρίου». Όμως τα αργυρώνητα ΜΜΕ βάζουν ένα μεγάλο στοίχημα προσπαθώντας να διαιωνίσουν το σύστημα που τους εξέθρεψε. Έτσι δεν θα είναι να απορεί κανείς αν στις επόμενες στημένες δημοσκοπήσεις το εν λόγω εγχείρημα καταγράψει «απότομα» ένα 15-18%. Θα είναι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που επιχειρούν να το αβαντάρουν. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, αφού και στο παρελθόν έχουμε παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα, όπως τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 18% και εν τέλει πήρε 4% στις εκλογές ή τότε που η ΔΗΜΑΡ καταγραφόταν κοντά στο 15% και τώρα έχει 1% και ούτε.