Με είπες "νεοναζί"; Πάρ' την καταδίκη σου! - Για να καταλάβουν κάποιοι πως δεν μπορούν να παίζουν με τις λέξεις!

"Έπαιξε κι έχασε" πανηγυρικά ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής της Ελευθεροτυπίας Στρατής Μπαλάσκας. Και μπορεί να κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό για «απλή εξύβριση» επειδή ...

χαρακτήρισε "νεοναζί" τον γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου και όχι ένοχος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου, παρόλαυτα του επιβλήθηκε, εφέσιμη ποινή φυλάκισης έξη μηνών.
Θυμίζουμε πως ο Μπαλάσκας είχε αποκαλέσει τον Γυμνασιάρχη: “ο γυμνασιάρχης της Χρυσής Αυγής” και “ο γνωστός δεδηλωμένος νεοναζί – γυμνασιάρχης του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης” και η μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου κατατέθηκε ύστερα από δημοσίευμά του στην τοπική εφημερίδα της Μυτιλήνης «Εμπρός» στο οποίο ασκούσε κριτική σε γνωστό εκπαιδευτικό, ο οποίος με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είχε αναρτήσει στον προσωπικό του ιστοχώρο άρθρο με τίτλο "Το απόλυτο ψεύδος είναι ένα: Αυτό του Πολυτεχνείου του 1973" συνοδευόμενο από δύο ανάλογες ταινίες μικρού μήκους.
ΕΥΓΕ στον συγκεκριμένο καθηγητή! Κυρίως για το θάρρος του να δημοσιεύσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις απόψεις του μη φοβούμενος τον Αρβανιτόπουλο και τους Συριζαίους φίλους του, αλλά κυρίως ΕΥΓΕ για το θάρρος του να τα βάλει με την “αρρωστημένη” παντοδυναμία των δημοσιογράφων.

ΥΓ1: Ελπίζουμε τώρα ο συγκεκριμένος να είναι πιο προσεκτικός και φυσικά από δω και πέρα κομμένη η πλακίτσα “νεοναζί” – “νεοναζιστικό μόρφωμα” ή όπως το λένε κλπ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

ΥΓ2: Επειδή είμαστε σίγουροι πως ο δημοσιογράφος Μπαλάσκας ήλπιζε πως το δικαστήριο θα τον αθώωνε, φοβούμενο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει ο ίδιος και οι όμοιοί του, είμαστε το ίδιο σίγουροι, πως στο πίσω μέρος του μυαλού του, ήλπιζε πως το δικαστήριο θα επιλαμβανόταν ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ του “αδικήματος” πως ο Γυμνασιάρχης ΔΕΝ αναγνώριζε το ψέμα του Πολυτεχνείου.
Τώρα που έχει χάσει δυο στα δύο, τώρα που το “πάλεψε” και δεν του βγήκε, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ να κάνει μια καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα στα γεγονότα. Και αν βρει νεκρούς μέσα στο Πολυτεχνείο να μας φέρει τα στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε!

ΥΓ3: Περαστικά!