Όταν ο Πρετεντέρης πέταγε μπουκάλια σε διαιτητές και έλεγε ότι αυτή η βία είναι "εθιμική" - ΒΙΝΤΕΟ


Τώρα τα γυρνάει ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Ποιος δεν θυμάται άραγε τον δημοσιογράφο... υπέρμαχο της "θεωρίας των δύο άκρων" και... σφοδρό πολέμιο της βίας Γιάννη Πρετεντέρη τον Ιανουάριο του 1997, μετά τη λήξη του αγώνα του ...

Παναθηναϊκού με τον Άρη να εκσφενδονίζει στον διαιτητή ένα μπουκάλι με νερό;
Διαβάστε τώρα πως είχε απαντήσει ο κ. Πρετεντέρης για το περιστατικό «Eνα ολόκληρο γήπεδο κόχλαζε, φώναζε και πέταγε μπουκάλια εκείνη τη στιγμή. Eύλογο είναι κι' εσύ ν' αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο... εθιμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα. Οποιος δεν έχει πάει γήπεδο, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές.
Οταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρίσκεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή».
Σήμερα, ο Πρετεντέρης τα "γυρνάει".
Στην χθεσινή του εκπομπή, στην ψύχραιμη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη περί βίας, ο Γιάννης Πρετεντέρης, εν μέσω κραυγών από απαξιωμένα πρόσωπα όπως ο Πάγκαλος και η Σώτη Τριανταφύλλου, αναφερόμενος στα όσα είπε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Κατρούγκαλος αντέδρασε κάνοντας λόγο για "νόμο της Ζούγκλας",
όχι βέβαια σε ότι αφορά στον χώρο που γνωρίζει καλά, όπως είναι τα γήπεδα, αλλά για τους κοινωνικούς αγώνες και την αντίδραση της κοινωνίας σε επιβαλλόμενες επιβλαβείς πολιτικές για το κοινωνικό σύνολο. Δείτε το βίντεο με την "εθιμική βία" του κυρίου Πρετεντέρη και ένα απόσπασμα από την προχθεσινή του εκπομπή και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.