Τρελάθηκαν τα παπαγαλάκια και οι δημοσιοκάφροι του συστήματος: Ανεβαίνει μισή μονάδα η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην πιο στημένη εταιρεία δημοσκοπήσεων!


Τα παπαγαλάκια τρελάθηκαν και λένε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έπεσαν...
Αν υπάρχει μια εταιρεία που διεκδικεί το Όσκαρ αναξιοπιστίας και ψαλιδίσματος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αυτή είναι η Σάμα - Rass. Η εν λόγω... αντικειμενική εταιρεία εμφανίζει πάντοτε ένα ποσοστό της δημοσκοπικής δύναμης των Ελλήνων Εθνικιστών κι όταν το καλοκαίρι τα ποσοστά ...

ξεπερνούσαν το 15%, η Rass έδινε μονοψήφια ποσοστά κάτω από 9%. Να θυμίσουμε πως η Rass 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,6% και φυσικά διαψεύστηκε πανηγυρικά!

Σε δημοσκόπηση της Rass για τον αυριανό "Τύπο της Κυριακής" τα κόμματα λαμβάνουν:
ΝΔ 24,1%
Σύριζα 22,8%
Χρυσή Αυγή 6,3%
ΚΚΕ 5,2%
ΠΑΣΟΚ 5%
ΑΝΕΛ 4,8%
ΔΗΜΑΡ 3%
Οικολόγοι πράσινοι 1,4%
Νέα Ελλάδα 1%
Παρά τον οχετό λάσπης και συκοφαντίας, παρά το μιντιακό κύμα τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και παρά το γεγονός πως ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός παραμένουν αδίκως προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη ακόμα και στην πιο χαλκευμένη δημοσκόπηση.
Τέλος, αυτό που ξέχασαν να αναφέρουν οι πληρωμένοι ψεύτες των καναλιών είναι ότι σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση (η οποία διενεργήθηκε εν μέσω κλίματος φόρτισης και σύγχυσης, λίγο μετά το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι) της ίδιας στημένης εταιρείας η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο 0.5% από το 5,8% στο 6,3%.

Τα περαστικά μας στο Μαξίμου...