Οι 30 ετών φωτογραφίες του Χρήστου Παππά και η εποχή που έσπαγε τζάμια ο Σαμαράς!


Τα «σαΐνια» της δημοσιογραφίας, οι πρόθυμοι υπηρέτες του κατεστημένου, οι πανεπιστημιακοί του ψεύδους και της αλητείας μέσα στον ωκεανό της παραπληροφόρησης και της εμπάθειας ανακάλυψαν ένα ακόμη «τρομερό» στοιχείο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μήπως βρήκαν κάτι που να παραπέμπει ξεκάθαρα σε ποινική υπόθεση; Όχι, βέβαια. Αυτό το τόσο «επιβαρυντικό ...

στοιχείο» που ανακάλυψαν ήταν κάποιες νεανικές φωτογραφίες του Χρήστου Παππά, τραβηγμένες πριν από 30 χρόνια (!). Είναι απίστευτο το μέγεθος της υποκρισίας όλων αυτών που μιλούν για ποινική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι για πολιτική δίωξη, την στιγμή που όλη τους η παραφιλολογία και λασπολογία εστιάζεται σε… μπουκάλια με κρασί, ρέπλικες και ρούχα! Τρομερό επίπεδο, πράγματι…
Με την ίδια λογική, όμως, πρέπει να συλληφθεί  και να κριθεί προφυλακιστέος και ο Αντώνης Σαμαράς, όχι για τις τυχόν ενδυματολογικές του προτιμήσεις αλλά για την συμμετοχή του όντως σε πολιτικά επεισόδια, το 1983, στην Μεσσηνία ως ΟΝΝΕΔίτης επί αρχηγίας Αβέρωφ.  Μήπως θα έπρεπε, επίσης, να προφυλακισθεί  για την πιθανολογούμενη τότε ένταξή του στους «Κενταύρους» και τους «Ρέιντζερς», τα πραγματικά Νεοδημοκρατικά «τάγματα εφόδου» εκείνης της εποχής; Θα μπορούσαμε ακόμη να πάμε σε πολύ πιο πρόσφατο χρόνο και να δούμε τι έλεγε εναντίον της ΝΔ ο Σαμαράς ως αρχηγός της Πολιτικής  Άνοιξης, από το 1993 μέχρι το 1999.
Ας θυμηθούμε τι έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής όταν ο Αντώνης Σαμαράς είχε σπάσει τα τζάμια του κτιρίου διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας και έσκισε τα επώμια του επικεφαλής ταξιάρχου: "Οι γαλάζιοι χούλιγκανς συγκρίνονται μόνο με τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ... Μόνο επί κυβερνήσεως Βούλγαρη με τις παρακρατικές ομάδες ζήσαμε τέτοιες στιγμές... Μέρες παρακρατικής βίας έζησε η Καλαμάτα... Οι εγκέφαλοι της Ν.Δ φρόντισαν να καλλιεργούν συστηματικά το μίσος στους οπαδούς τους που έφταναν από όλη την Ελλάδα. Πρώτα τους περνούσαν για "προσκύνημα" στον Μελιγαλά κι όταν έφταναν στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλαμάτα ούρλιαζαν "Θάνατος στο ΚΚΕ"... Ο κ. Αβέρωφ  δικαιολόγησε την συγκρότηση ομάδων κρούσης της ΟΝΝΕΔ, λέγοντας ότι είναι τμήμα που βοηθά τις μετακινήσεις των επισήμων στις εκδηλώσεις"
Ας μην ξεχνάμε ότι θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε δημοσιεύσεις φωτογραφιών του Τσίμα, της Τρέμη, του Κύρτσου και άλλων κατηγόρων μας με μπλουζάκια της ΚΝΕ, παλαιότερα, ενώ σήμερα έχουν εξελιχθεί στους πιο φανατικούς υποστηριχτές του μνημονίου και του καπιταλισμού. Μπορεί να είναι κάτι από αυτά ποινικά κολάσιμο; Τα φθηνά «παπαγαλάκια» της δημοσιογραφίας δεν μπορούν να καταλάβουν ότι εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τα όσα αισχρά και ψευδή γράφουν, τόσο επειδή ασχολούνται με θέματα ενδυμασίας πολύ πίσω χρονικά , όσο και επειδή αποδεικνύουν με τα γραφόμενά τους ότι η συγκεκριμένη δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα και όχι ποινικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ: Ας μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή (1986) ο Βορίδης ήταν αρχηγός στην Νεολαία ΕΠΕΝ, κρατούσε τσεκούρια, συμμετείχε σε επίθεση εναντίον αριστερών στην Νομική Σχολή Αθηνών και έδινε συνέντευξη στην εφημερίδα της ΕΠΕΝ με τίτλο «Βία στην βία των μαρξιστών». Αυτά δεν είναι ποινικά κολάσιμα.