Όπου τους βρουν του πέρνουν στο κυνήγι! Γιατί άραγε; - Νο 1: Φώφη Γεννηματά! Νο 2: Προκόπης Παυλόπουλος! - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο άγριο κράξιμο στην πασόκα Φώφη για το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας.
Έντονες αποδοκιμασίες και παραλίγο προπηλακισμοί στην Φώφη για τον ξαφνικό θάνατο της αμυντικής βιομηχανίας.
Την «αγάπη» των εργαζομένων στην ελληνική αμυντική βιομηχανία αισθάνθηκε η αναπληρώτρια ...

υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά κατά την αποχώρησή της από το υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την τύχη της ΕΛΒΟ και της ΕΑΣ.
Οι αποδοκιμασίες, μάλιστα, των παρισταμένων έφτασαν μέχρι του σημείου ορισμένοι να επιχειρήσουν να την προπηλακίσουν όταν άκουσαν την υπουργό να τους ανακοινώνει πως η κυβέρνηση εμμένει στην πρότασή της. Η πασόκα Γεννηματά γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ.

Βίντεο:


Η διάλυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί συνειδητή προδοσία. Στόχος των τοκογλύφων να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία πρέπει να αρχίσει εκ νέου να παράγει και φυσικά να μείνει σε ελληνικά χέρια για την διασφάλιση της Εθνικής μας ασφάλειας και ανεξαρτησίας.

2 - ΠΑΚΗΣ
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν
Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.









ethnikismos.net
xristospappas.blogspot.gr