Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ - Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αιγίου, Λαρίσης

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αιγίου, Λαρίσης, Συνέντευξη Νικόλαου Μίχου
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ την προβολή του ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της Τ.Ο. Αθηνών, για την νικηφόρα επιχείρηση του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του 1949 εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών του δήθεν "Δ.Σ.Ε." και του Κ.Κ.Ε.
Προηγουμένως ο συναγωνιστής Ηλίας Λέντζος  αναφέρθηκε λεπτομερώς στα πολιτικά αλλά και ...

στρατιωτικά δρώμενα του συμμοριτοπολέμου, αλλά και για την συμβολή των Ελλήνων Εθνικιστών κατά της ξενοκίνητης Σλαυοκομμουνιστικής πανώλης, την οποία ήθελαν να επιβάλλουν τα κομμουνιστικά κράτη της βαλκανικής με την αρωγή του Κ.Κ.Ε.

Το αίμα και οι θυσίες των στρατευμένων παιδιών του Ελληνικού λαού δεν πήγαν χαμένες αφού στάθηκαν εμπόδιο και απέτρεψαν τον διαμελισμό της Ελληνικής πατρίδας. Ιδιαίτερη μνεία από τον συναγωνιστή έγινε στην ηρωική τάξη των Ευελπίδων του 1948 καθώς είχε τα περισσότερα θύματα στις επιχειρήσεις του Γράμμου. Η υπόσχεση είναι μία, ότι οι Έλληνες Εθνικιστές οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα τιμούν πάντοτε τα ηρωικά τέκνα του έθνους και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους όταν η πατρίδα τους χρειαστεί.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Λάρισας της Χρυσής Αυγής το Σάββατο 24-8-2013 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συναγωνιστής Δημήτριος Κολτσίδας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα της επικής  μάχης των Θερμοπυλών, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής  Μαγνησίας, συναγωνιστής Ηλιόπουλος Παναγιώτης.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του Κινήματος τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση προς τιμήν των αγωνιστών Σπαρτιατών του Λεωνίδα αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη  του Έλληνα για την ελευθερία και την αποστροφή του στους υποταγμένους. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη οι σημερινοί μνημονιακοί εφιάλτες.

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα - Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248



Δράση της Τ.Ο. Αιγίου

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Αιγίου της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 25/8 στις περιοχές των Σελιανιτίκων, Λόγγο, και Καμαρών. Ο κόσμος για ακόμα μια φορά μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε ενάντια στους προδότες της Πατρίδας μας.

ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622



Ομιλία Συναγωνιστή Γερμενή στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 22-08-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β' Αθηνών Γεώργιου Γερμενή με θέμα: ''Ο Αγώνας συνεχίζεται!''
Ο Συναγωνιστής Γερμενής σηματοδότησε την έναρξη της νέας φάσης Εθνικού Αγώνα που διεξάγει με συνέπεια εδώ και δεκαετίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής. Ενός Αγώνα που μοναδικό στόχο έχει την απαγκίστρωση της Πατρίδας μας από τα Εθνοκτόνα μνημόνια και την εκδίωξη εγχώριων και ξένων τοκογλύφων. Ενός Αγώνα που θα ενταθεί ποσοτικά και θα εξελιχθεί ποιοτικά με τέτοιο τρόπο ώστε οι Έλληνες Εθνικιστές να «ανακαταλάβουμε» τους δρόμους, τις γειτονιές μας, τους Δήμους μας, την Περιφέρειά μας, ΟΛΗ την Επικράτεια, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε αυτή την μέγιστη Χώρα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Εθνικά Κυρίαρχη στο μέγιστο των Ελλήνων Γένος!!

Ο Βουλευτής μας, υπενθύμισε το σχεδιαζόμενο πολιτικό «προξενιό» του φον Αντωνάκη με τον αρχηγό του «ροζ» Σοσιαληστρικού από-κόμματος των αδιάλυτων 1000+1 συνιστωσών mr. Alexis! Ενός ανήθικου πολιτικού γάμου δύο αντεθνικών θλιβερών απομειναριών, που αντιπροσωπεύουν τις δύο εμετικές όψεις του ίδιου εθνοπροδοτικού νομίσματος.
Οι εξωνημένοι αυτοί επαγγελματίες πολιτικάντηδες, καλούνται από τους αλλογενείς σιωνιστές εντολείς τους να συνάψουν προγαμιαίο πολιτικό συμβόλαιο, λειτουργώντας ως το τελευταίο κυνοβουλευτικό οχυρό για την ανάσχεση του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος που προσλαμβάνει διαστάσεις πολιτικής και κοινωνικής χιονοστιβάδας και απειλεί ευθέως και για πρώτη φορά τόσο σοβαρά (λόγω της τεράστιας δυναμικής της) το σαθρό και θνησιγενές οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, με μοναδική αμοιβή την πολιτική τους επιβίωση και την διατήρησή τους στον κυνοβουλευτικό αφρό! Σε έναν αφρό που, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, εκτός των φελλών επιπλέουν και τα κόπρανα..
Έντρομοι, βουτηγμένοι στην ακόρεστη δίψα τους για εξουσία και στο ασίγαστο πάθος τους για άνομο πλουτισμό, ραδιουργούν νυχθημερόν για να φιμώσουν την φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής. Θα ηττηθούν!!! Οριστικά και αμετάκλητα!!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 - 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718