Κατσαπλιάδες γελωτοποιοί - Η Αλβανία απειλεί την Συρία και τον Άσαντ!


Αφού ξεθάρρεψαν από τις συνεχείς επικύψεις της εν Ελλάδι πολιτικής ηγεσίας, η οποία και σιωπά ενόχως μπροστά στις συνεχιζόμενες αλβανικές προκλήσεις, το κράτος των κατσαπλιάδων αποφάσισε πως μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, εκτοξεύοντας ...

απειλές κατά της Συρίας και του Προέδρου Άσαντ.
Αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα (φίλου του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας), σύμφωνα με τις οποίες η Αλβανία είναι έτοιμη να συνδράμει τις αμερικανικές και νατοικές δυνάμεις που θα επιτεθούν στη Συρία και στο Καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ! Ο Μπερίσα δεν παρέλειψε να καταδικάσει την χρήση χημικών εναντίον αμάχων και να εκφράσει την λύπη του για το θάνατο 100.000 ανθρώπων κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, μεταξύ των οποίων και «Σύριων με αλβανική καταγωγή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Συρία επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!
Ακόμη πιο πιστό σκυλάκι του αμερικανοσιωνισμού παρουσιάστηκε ο επερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα (φίλος του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, άρα και του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας!), ο οποίος δήλωσε με το γνωστό αλαζονικό και θρασύ ύφος των κατσαπλιάδων: «εμείς θα είμαστε αναμφίβολα στο πλευρό των ΗΠΑ σε κάθε στρατιωτική μάχη. Σήμερα είμαστε ένα με αυτούς εκφράζοντας την αντίδραση μας κατά του καθεστώτος της Δαμασκού. Συμφωνούμε πλήρως πως με την ανάληψη των καθηκόντων στο νέο Κοινοβούλιο, θα είμαστε στο πλευρό της Συμμαχίας για να σταθούμε στο πλευρό του λαού της Συρίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για αυτούς. Είμαι βέβαιος ότι η απόφαση του Κοινοβουλίου θα είναι ομόφωνη».
Μετά από αυτή την επίδειξη αλβανικής ισχύος και αποφασιστικότητας, το ενδεχόμενο να λυγίσει εν τέλει το Καθεστώς Άσαντ, είναι πιο ορατό από ποτέ. Πλέον, οι συσχετισμοί δυνάμεων στην επερχόμενη σύγκρουση αλλάζουν και η αλβανική συμμετοχή γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των συμμαχικών δυνάμεων του «εκδημοκρατισμού»!
Ήδη από τις ελληνικές μεθοριακές δυνάμεις, διαπιστώνεται... έντονη κινητικότητα στα αλβανικά σύνορα: εκατοντάδες κλεμμένες (από γειτονικά κράτη) Mercedes, γεμάτες με χασίς, καλάσνικοφ και φυσικά κατσαπλιάδες ντυμένους με στολές παραλλαγής, ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το συριακό θέατρο των επιχειρήσεων. Διεθνή δίκτυα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για μαζική λιποταξία και φυγή των Σύριων στρατιωτών του Άσαντ στο άκουσμα της είδησης πως Αλβανοί θα συνδράμουν στην νατοϊκή επίθεση. Με αγωνία αναμένεται και η στάση της Χεζμπολάχ, η οποία τρέμει στο ενδεχόμενο της στρατιωτικής αντιπαράθεσης με ένοπλα αλβανικά σώματα.
Η συγκεκριμένη ιστορία, έρχεται να επιβεβαιώσει και μια παλιότερη που κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο επί εποχής Χότζα: ο τελευταίος λοιπόν, επισκεπτόμενος την μαοϊκή Κίνα, δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος και τη διαβεβαίωση πως «όποιος τα βάλει με την Αλβανία, θα έχει να κάνει με την Κίνα». Καμαρώνοντας ως γύφτικο σκεπάρνι ο Χότζα, ανταπέδωσε την κινέζικη υποστήριξη με την φράση: «κι όποιος τα βάλει με την Κίνα, θα έχει να κάνει με την Αλβανία»
Αυτούς τους κατσαπλιάδες ανέχονται όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, αφήνοντας έρμαιο της αλβανικής θρασυδειλίας, τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Παρά ταύτα, με ύφος χιλίων πιθήκων, ο γραφικός πρωθυπουργός Φον Αντωνάκης υποστηρίζει δημοσίως πως εξαιτίας του η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή.