ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΦΙΜΩΣΗ: Δεν έδωσαν τον λόγο στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την άρση ασυλίας τους


Σε έναν αποκλεισμό άνευ προηγουμένου, πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα της ψευτοδημοκρατίας τους προχώρησε πριν λίγο ο προεδρεύων της Βουλής, Χρήστος ...
 
Μαρκογιαννάκης. Ο εν λόγω αντιπρόεδρος στέρησε για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά δρώμενα τον λόγο από τους συναγωνιστές Γεώργιο Γερμενή και Ευστάθιο Μπούκουρα, οι οποίοι ήθελαν να τοποθετηθούν επί του ζητήματος της άρσης ασυλίας.

Ενώ οι συναγωνιστές ζητούσαν επίμονα τον λόγο καθ΄ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν τους έδωσε τον λόγο παρατύπως με το πρόσχημα ότι το αίτημά τους ήταν άκαιρο. Να σημειωθεί πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν εγκαίρως τον λόγο και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, αλλά ο κ. Μαρκογιαννάκης προτίμησε να μιμηθεί τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε στερήσει τον λόγο στον Συναγωνιστή Κασιδιάρη να τοποθετηθεί επί του προσωπικού στο αίτημα της άρσης ασυλίας Κανέλλη - Δούρου, καθώς ήταν ο μηνυτής.
Μετά τον άνευ προηγουμένου αποκλεισμό από όλα τα εξωνημένα ΜΜΕ που δεν προβάλλουν ποτέ τις θέσεις της Χρυσής Αυγής,ο συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής αποκλείστηκε ακόμα και από την Βουλή, για να τοποθετηθεί για το γνωστό επεισόδιο με τον δήμαρχο Αθήνας, Καμίνη. Μετά από αυτό το πρωτοφανές κοινοβουλευτικό "πραξικόπημα" της ψευτοδημοκρατίας τους, οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν, αρνούμενοι να συμμετέχουν σε αυτό το στημένο παιχνίδι.
Για την ιστορία η Βουλή ψήφισε για πολλοστή φορά υπέρ της άρσεως ασυλίας των Συναγωνιστών, κάτι εξάλλου που ζητούν και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής. Στο αίτημα άρσης ασυλίας του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή επί 211 ψηφισάντων, 208 ψήφισαν υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό. Για το αίτημα άρσης ασυλίας του Συναγωνιστή Μπούκουρα 207 ψήφισαν υπέρ, 1 κατά, 2 παρών και 1 λευκό.