"Με τσαμπουκά", κι άμα σας αρέσει, ρε εγκάθετοι του συστήματος!


Διαβάζουμε στο blog "Τα Ροδοπάκια"
Ενοχλήθηκε το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της Κομοτηνής που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος τελικά κατέθεσε "με τσαμπουκά" στεφάνι στο μνημείο του "Σπαθιού" παρόλο που οι διοργανωτές της εκδήλωσης του το είχαν απαγορέψει. Την στιγμή που ...


καταθέτουν επίσημα στεφάνι δηλαδή κάθε λογής σχετικοί και άσχετοι αμπλαούμπλες από φορείς και συλλόγους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους ήταν "εκτός πρωτοκόλλου" να καταθέσει στεφάνι ο Γρέγος! Και τους ενόχλησε τόσο που στο τέλος το έκανε μόνος του με τους "συναγωνιστές" του που τον κατηγόρησαν πως το έκανε ........"με τσαμπουκά"!!!!
Ναι ρε κακόμοιροι μικρομεσαίοι της συμφοράς, με τσαμπουκά κι άμα σας αρέσει!! Με τσαμπουκά για να διεκδικεί ο κάθε Ελληνας πολίτης όλα όσα του είχαν αφαιρέσει και απαγορέψει τόσα χρόνια  για να χαρίσουν στους παράνομους και στα λαμόγια!!! Με τσαμπουκά απέναντι σε κάθε αδικία που το στημένο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς πάει να κάνει εις βάρος κάθε νόμιμου πολίτη!!! Κι άμα σας αρέσει!!! Κι αν δεν σας αρέσει, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!!!

Και δεν μας νοιάζει που ήταν ο Γρέγος της Χρυσής Αυγής στην θέση αυτή, θα λέγαμε τα ίδια και για οποιονδήποτε άλλο που θα τολμούσε να σπάσει το μονοπώλιο της διεφθαρμένης διακομματικής κλίκας. Απλά έτυχε να είναι ο Γρέγος και η Χρυσή Αυγή και μπράβο τους!!!

tarodopakia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html