Επιστρέφει στους στίβους η Βούλα Παπαχρήστου


Η ώρα της μεγάλης επιστροφής της Βούλας Παπαχρήστου έφτασε. Την Τετάρτη (29/05) το απόγευμα στο "14ο Γκαλά Γυναικών" στη Φιλοθέη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επανεμφανίζεται μετά τον ...


αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες λόγω του σχολίου που είχε κάνει στο twitter.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποπομπή της από την ολυμπιακή ομάδα εξαιτίας του "ρατσιστικού" όπως χαρακτηρίστηκε σχολίου που είχε αναρτήσει στο twitter η Βούλα Παπαχρήστου, ξαναγράφεται σε φύλλο αγώνα και ξαναφοράει τα αγωνιστικά της παπούτσια για να πάρει μέρος στο Γκαλά γυναικών που διοργανώνει παραδοσιακά κάθε χρόνο η Φιλοθέη στο στάδιο της πόλης "Στέλιος Κυριακίδης".
Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει τον δρόμο της σιωπής αρκούμενη μόνο στο "θα μιλήσω με τους αγώνες μου". Ήρθε η ώρα λοιπόν να πει τα πρώτα της λόγια αγωνιζόμενη όχι στο τριπλού που την έχουμε συνηθίσει αλλά στο μήκος.
Νέο ξεκίνημα λοιπόν για την Βούλα Παπαχρήστου με νέο προπονητή αφού τη θέση του Γιώργου Πομάσκι με τον οποίο διαφώνησε και έσπασε την συνεργασία της στις αρχές του χρόνου έχει πάρει πλέον ο Θανάσης Σιούντρης.



contra.gr