Λαλίστατος ο υπόκοσμος του ΠΑΣΟΚ για τη Χρυσή Αυγή, αλλά κουβέντα για τα κλεμμένα


Λόγο ύπαρξης έχει βρει το μικρό κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ με την Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να γλιτώσει τη σίγουρη εξαφάνιση στις επόμενες εκλογές εμφανιζόμενο ως… αντίβαρο από την πλευρά του… συνταγματικού τόξου!
Δεν προλαβαίνει, λοιπόν, να γίνει κάτι και να ακουστεί η Χρυσή Αυγή, αμέσως το ΠΑΣΟΚ εκδίδει...



ανακοίνωση που «παίζει» στα ΜΜΕ και ακούγεται κι αυτό ότι υπάρχει. Μάλιστα, κατά τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ, ο σκοτεινός υπόκοσμος του ΠΑΣΟΚ έχει φτιάξει και Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που του ΠΑΣΟΚ, για τη συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής. Να, λοιπόν, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα γεγονότα της Καλαμάτας: “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να τραμπουκίζει στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Χθες εισέβαλλαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, για να ελέγξουν δήθεν αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του νοσοκομείου και οι συναρμόδιοι φορείς πράττουν το καθήκον τους. Η Χρυσή Αυγή καταπατά τους νόμους. Με τη βία και τον εκφοβισμό προσπαθεί να επιβάλλει το δικό της νόμο.
Ο νόμος της Χρυσής Αυγής είναι ο νόμος του υποκόσμου.
Η ψήφιση της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας και ξενοφοβίας, γίνεται κάθε μέρα και πιο επιτακτική.
Η δημοκρατία μας είναι μαχητική και αμυνόμενη”.
Κατά τα άλλα, κουβέντα για τις μίζες και τα κλεμμένα! Και –μιας και το θέμα εδώ έχει σχέση με την υγεία- κουβέντα για την εξαθλίωση του συστήματος υγείας, για την έλλειψη γιατρών, για την έλλειψη φαρμάκων, για την πλήρη εμπορευματοποίηση κ.α., στα οποία το ΠΑΣΟΚ υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής! Γιατί άραγε;


Εθνικισμός.net