Ανακάλυψαν κύκλωμα νεοναζί στις Γερμανικές φυλακές - Σοβαρές υποψίες ότι το οργάνωσε η ....Χρυσή Αυγή!!!

Μας "ενημερώνουν" τα ΜΜΕ ότι:
Κύκλωμα νεοναζί με παγγερμανική εμβέλεια που δρούσε από φυλακές της Έσσης αποκάλυψαν έρευνες των δικαστικών αρχών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Την υπόθεση φέρνουν στο φως δημοσιεύματα των εφημερίδων Bild και SZ.
Το κύκλωμα επιχειρούσε, κάτω από τον μανδύα μίας οργάνωσης στήριξης φυλακισμένων, να δικτυώσει καταδικασμένους νεοναζί, ενισχύοντας παράλληλα την ιδεολογική τους συνοχή, σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild. ...

Όπως μεταδίδει η ελληνόφωνη υπηρεσία της Deutsche Welle, το ακροδεξιό δίκτυο επιχείρησε μάλιστα να αναπτύξει επαφές με το περιβάλλον της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης NSU, που ευθύνεται για την δολοφονία τουλάχιστον 10 ανθρώπων, 9 εκ των οποίων ήταν αλλοδαποί (ο ένας Έλληνας).
Σχετικά ρεπορτάζ των εφημερίδων Bild και Süddeutsche Zeitung επιβεβαιώθηκαν από εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης της Έσσης, ο οποίος έκανε λόγο «για απόπειρα» του νεοναζιστικού κυκλώματος να έρθει σε επαφή, κυρίως διά αλληλογραφίας, με κύκλους φυλακισμένων που πρόσκεινται στην NSU.
Στην Ελλάδα περιμένουμε τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των αναρχικών, του ΠΑΣΟΚ και όλων των δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου", οι οποίες όλο και κάτι θα βρουν να πουν, για να το καταλογίσουν στην Χρυσή Αυγή και την άνοδο της!!!