Υπαλληλάκος του Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια». Τάδε έφη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 25ης Μαρτίου, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας προξενεί καμία εντύπωση η κίνηση αυτή του Κεδίκογλου. ...





Ο άνθρωπος απλώς υποβάλλει τα σέβη του (κάποιοι άλλοι θα έλεγαν πως έκανε τεμενάδες) στο Mega, το οποίο αποτελεί τον βασικό επικοινωνιακό χορηγό και στυλοβάτη της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Απεδείχθη με αυτόν τον τρόπο, η υπαλληλική σχέση που έχει η κυβερνητική τριάδα με το κανάλι των μεγαλοεργολάβων, της παραπληροφόρησης και της επιλεκτικής ενημέρωσης. Όσο για τα περί χυδαιότητας και γελοιότητας, που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Κεδίκογλου, προφανώς βρίσκεται σε πολιτική αφασία, μη αντιλαμβανόμενος ότι τέτοιου είδους λεκτικές αναφορές γυρίζουν ‘‘μπούμερανγκ’’ στα κάθε λογής γιουσουφάκια του μνημονίου.
Χυδαίοι, λοιπόν, είναι εκείνοι που ξεπουλούν αδίστακτα την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και ασελγούν στην Ιστορική Μνήμη, προβάλλοντας τηλεοπτικές αθλιότητες. Εκείνοι, που φλόμωσαν προεκλογικά τον Ελληνικό λαό στα ψέματα και τώρα κινούνται σαν υπάκουα σκυλάκια στους ρυθμούς των ξένων δυναστών. Εκείνοι, που προωθούν κάθε παρακμιακό και περιθωριακό ‘‘σκουπίδι’’, ενώ την ίδια ώρα αγνοούν επιδεικτικά και προεκλογικά την ιδεολογική και πολιτική έκφραση περισσοτέρου από ένα εκατομμύριο Ελλήνων. Όλα αυτά, λοιπόν, (και όχι μόνο) ταυτόχρονα τους γελοιοποιούν στα μάτια του Ελληνικού λαού, ο οποίος δεκάρα δεν δίνει για την επιλεκτική ευαισθησία ενός σταθμού που εκπέμπει παράνομα, πάνω σε μια συχνότητα η οποία ανήκει στον Ελληνικό λαό. Παπαγαλάκια, υπαλληλίσκοι, φερέφωνα, ρουφιάνοι του καθεστώτος να είστε σίγουροι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να σας αφήσει να συνεχίσετε να ξεπουλάτε την Πατρίδα και να παραμυθιάζετε τον κόσμο.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ