Τσίρκο ΜEDRANO ο Δήμος Θεσσαλονίκης!

Γράφει αναγνώστης:
Ένας πρώην μπασκετμπολίστας, ένας πρώην πωλητής αυτοκίνητων κι ένας πρώην οινοποιός μηρυκάζουν εδώ και μήνες τις επαγγελματικές τύχες 4.500 εργαζομένων σ΄έναν από τους μεγαλύτερους δημοσίους οργανισμούς της χώρας. Ο λόγος για τον ..
 
 
 
Βασίλη Κάπα, ειδικό σύμβουλο, Θωμά Ψαρά, γενικό γραμματέα και Γιάννη Μπουτάρη, δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που βάλθηκαν να «διαλύσουν τον σύμπαν» στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας. Και με λίγη καλή θέληση θα το καταφέρουν! Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, αφού το σκηνικό θυμίζει «τσίρκο Μedrano» με τα άγρια θηρία να βρίσκονται στη σκηνή και τους κλόουν να τρέχουν πέρα-δώθε ακολουθώντας την πορεία των ακροβατών του θανάτου.
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης εδώ και μήνες:
1. Δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων.
2. Δεν έχουν οριστεί τα μέλη των Συμβουλίων και οι αρμοδιότητες τους, στα εναπομείναντα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
3. Δεν έχουν αναλάβει οι νέοι διευθυντές των Υπηρεσιών, οι οποίοι παραμένουν στην παλιές τους θέσεις χωρίς αρμοδιότητες.
4. Δεν έχουν αναλάβει οι νέοι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών.
5. Δεν έχει ξεκαθαριστεί το «καθεστώς» των ειδικών συμβούλων, των επιστημονικών συνεργατών και των ειδικών συνεργατών της Διοίκησης.
6. Δεν έχουν βρεθεί ελεύθεροι χώροι για να εγκατασταθούν οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι νέοι γενικοί διευθυντές.
Στο διοικητικό αυτό αλαλούμ που όμοιο του δεν έχει ξαναζήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να προσθέσει το παράνομο «καθεστώς» των αμειβομένων «εθελοντών» που έχει προσλάβει από το παράθυρο ο Μπουτάρης καθώς και οι πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας του 2014.
Μπήκαμε στον τρίτο χρόνο της διοίκησης Μπουτάρη και όλα στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν γίνει ένα κουβάρι, χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
 
 
 
taxalia.blogspot.com