Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Πολυτέκνων του Ν. Σερρών


Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, μια χώρα που για δεκαετίες πολεμούνται συστηματικά οι δομές και οι αξίες της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, μια χώρα που η μητρότητα για δεκαετίες συστηματικά ευτελίζεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αψηφούν το αντιφυσικό “lifestyle” της εποχής μας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ακόμη και τώρα, τον καιρό του ΔΝΤ, αψηφούν τις δυσκολίες και τα εμπόδια, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι προσφέρουν στο Έθνος νέα Ελληνόπουλα. ...




Οι άνθρωποι αυτοί, οι Έλληνες πολύτεκνοι, αντί το κράτος να τους επιβραβεύει, ουσιαστικά τους τιμωρεί κόβοντας τους τα έτσι κι αλλιώς πενιχρά επιδόματα που τους είχαν απομείνει και φορτώνοντας τους με νέους, απάνθρωπους φόρους. Το δήθεν «ελληνικό» κράτος, στην πράξη κηρύσσει έγκλημα την μητρότητα. Από την Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, κ. Νίκος Σελαλματζίδης, ξεκίνησε απεργία πείνας αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολύτεκνους.
Τη Δευτέρα, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Νικήτα Σιώη, επισκέφτηκε τον κ. Σελαλματζίδη στα γραφεία του συλλόγου επιθυμώντας να εκφράσει τη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής στον αγώνα των πολυτέκνων. Η Χρυσή Αυγή, υπενθυμίζουμε, έχει εκφράσει έμπρακτα κατά το παρελθόν την στήριξη της στις πολύτεκνες οικογένειες των Σερρών, προσφέροντας μάλιστα δώρα στα παιδιά σε εκδήλωση του συλλόγου στις αρχές της σχολικής χρονιάς. Οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο των πολυτέκνων, ακούγοντας τα προβλήματα και τα αιτήματα τους. Ο κ. Σελαλματζίδης δήλωσε πως αποφάσισε να ξεκινήσει την απεργία πείνας διότι δεν άντεχε άλλο την συναισθηματική πίεση που δέχεται σε καθημερινή βάση, καθώς βλέπει δεκάδες πολύτεκνες οικογένειες στις Σέρρες να ζουν στα όρια της φτώχειας.
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013, αυτή είναι η «σωτηρία» που μας υποσχέθηκαν προεκλογικά ο Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Μια Ελλάδα όπου τα παιδιά είναι απλά αφορμή για περαιτέρω φορολόγηση και η ραγδαίως αυξανόμενη υπογεννητικότητα, ένας αδιάφορος αριθμός. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων πολυτέκνων καθώς αναγνωρίζει στο πρόσωπο τους την λύση στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα του Έθνους μας.

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 - 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350