Κύκλωμα νομιμοποίησης μεταναστών μέσω γάμων και στην Αθήνα


Η αγγλική εφημερίδα Sun, δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τα κυκλώματα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών, τα οποία δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας. Η βρετανική εφημερίδα στήριξε το ρεπορτάζ της σε αποκαλύψεις για τη δράση ενός κυκλώματος νιγηριανών, σε συνεργασία με Έλληνες δικηγόρους. ...




Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως νιγηριανοί, μέλη του κυκλώματος, «ψαρεύουν» Ελληνίδες στο κέντρο της πρωτεύουσας και δη στην πλατεία Ομονοίας, οι οποίες έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη και με χρηματικό αντάλλαγμα, τις πείθουν να μεταβούν στην Αγγλία. Εκεί, δίχως την απαίτηση να εγκατασταθούν μόνιμα, προχωρούν σε γάμους με λαθρομετανάστες, γεγονός που παρέχει στους δεύτερους τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα, προκειμένου να ταξιδεύουν ελεύθερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι λαθρομετανάστες, προχωρούν στην ουσία σε εξαγορά νυφών, έναντι του χρηματικού αντιτίμου των 8.000 ευρώ.
Ενώ το έργο της ανεύρεσης Ελληνίδων, πρόθυμων να προχωρήσουν σε γάμο έναντι χρηματικής αμοιβής έχει ανατεθεί στους Νιγηριανούς, το κύκλωμα οργανώνεται και συντονίζεται από Έλληνες δικηγόρους, οι οποίοι φροντίζουν για τις λοιπές διαδικασίες με τις οποίες οι μετανάστες θα αποκτήσουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα. Χαρακτηριστικός της έκτασης που έχει λάβει το φαινόμενο, ο ισχυρισμός της εφημερίδος πως η Αθήνα βρίσκεται στην καρδιά της ευρωπαϊκής βιομηχανίας «λευκών» γάμων!
Αξίζει να επισημάνουμε, πως αντίστοιχο κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών μέσω εικονικών γάμων, είχε δραστηριοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, με εμπλεκόμενη μάλιστα υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η δράση του οποίου εκτιμάται ήδη από το 2010!
Εν τέλει καταδεικνύεται το στυγνό πρόσωπο εκείνων που παριστάνουν τους αντιρατσιστές και κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ως ρατσιστική. Ενώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διακηρύξει ξεκάθαρα την αναγκαιότητα της απέλασης των λαθρομεταναστών, οι «ανθρωπιστές» της δεξιάς και της αριστεράς, προχωρούν στην ελληνοποίηση χιλιάδων λαθροεισβολέων, κατά τρόπο παράνομο, με στόχο τον προσωπικό τους πλουτισμό από την εκμετάλλευσή τους. Με απλά λόγια, η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις θέσεις της με γνώμονα το συμφέρον του Έθνους, σε αντίθεση με τους «υπερδημοκράτες» και ανθρωπιστές της ταρίφας των 8.000 ευρώ, οι οποίοι λειτουργούν με κριτήριο την κονόμα…