Οι βιασμοί αποτελούν "έθιμο" που το φέρνουν από τις πατρίδες τους οι «κακόμοιροι» λαθρομετανάστες


Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας παραθερίστριας στην Ινδία
Πέντε άνδρες παραδέχθηκαν πως συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό μιας Ελβετίδας παραθερίστριας στην κεντρική Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία, τρείς μήνες αφότου ένα παρόμοιο περιστατικό με τραγική κατάληξη του θύματος είχε προκαλέσει κύμα αγανάκτησης σε όλον τον κόσμο! ...




Το θύμα και ο σύζυγος του, που διέσχιζαν με ποδήλατο την Ινδία, είχαν εγκαταστήσει τη σκηνή τους σε χωριό στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, όταν μια ομάδα ανδρών επετέθη την Παρασκευή στο ζευγάρι και αφού ξυλοκόπησαν τον άνδρα, βίασαν τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του.
Αυτά ακριβώς είναι τα έθιμα του πολυπολιτισμού που προσπαθούν να μας κάνουν να «συνηθίσουμε» οι «προοδευτικοί» του συστήματος. Κάθε λογικός Έλληνας γεμίζει από φόβο, καθώς οι εν λόγω «κακόμοιροι» οικονομικοί μετανάστες δεν διστάζουν να διαπράττουν και στη χώρα μας τις προαναφερθείσες εγκληματικές ενέργειες. Γι’ αυτούς, η ανθρώπινη ζωή δεν χρήζει κανενός σεβασμού. Λύση αποτελεί μόνο η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα, καθώς η χώρα μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις συνεχόμενες ληστρικές επιθέσεις και εγκλήματα κατά των Ελλήνων. Φυσικά, τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν μπορούν να αρχίσουν ήδη να τους φιλοξενούν στα σπίτια τους και να μοιράζονται μαζί τους τις... χάρες της πολυπολιτισμικότητας!