Το αδιαχώρητο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης κατά την κοπή της Βασιλόπιτας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Παρουσία μελών του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτών του Κινήματός μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2013. Πλήθος κόσμου προσήλθε για ακόμη μία φορά, και η ανάγκη για επέκταση των γραφείων μας, φάνηκε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.
Κατά το χαιρετισμό των συναγωνιστών ακούστηκαν πολλά θέματα, που αφορούν και στη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, αλλά και στο έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μέσα, αλλά και έξω από το κοινοβούλιο. ...




Αρχικά το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Έργου του Νομού Θεσσαλονίκης και τόνισε πως ό, τι έχουμε καταφέρει, το έχουμε καταφέρει με τη συμβολή όλων των μελών, αλλά και των βουλευτών μας, που ο καθένας δίνει από το υστέρημά του χρήματα για την αγορά προϊόντων που πρόκειται να δοθούν σε οικογένειες Ελλήνων. Περισσότερες από 1500 οικογένειες αυτή τη στιγμή παίρνουν τρόφιμα και ρούχα από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, αλλά και εκατοντάδες άλλες οικογένειες σε διάφορες περιοχές του νομού προμηθεύονται τα συγκεκριμένα αγαθά, από τους κατά τόπους πυρήνες.
Όταν το λόγο έλαβαν οι υπόλοιποι συναγωνιστές τόνισαν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας, που έχει στην «ατζέντα» του, την ευδαιμονία του απλού Έλληνα, αλλά και πως είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα που δε σκύβει το κεφάλι μπροστά στις επιταγές των ξένων «πολιτικών» που κάνουν κουμάντο στη χώρα μας. Τονίστηκε ιδιαιτέρως η ιστορικότητα της Τοπικής Θεσσαλονίκης, μιας και υπάρχει σε διάφορες διευθύνσεις, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του Αγώνος. Μία τοπική που έχει δεχθεί τρομοκρατικές επιθέσεις, υπό τα αδρανή βλέμματα της αστυνομίας, αλλά και μία τοπική που έχει δεχθεί λάσπη και ψέματα από κανάλια και εφημερίδες. Παρόλα ταύτα, εμείς παραμένουμε δυνατοί και πιστοί στις Ιδέες μας, έτσι και η Τοπική αυτή και την Παρασκευή ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αποτέλεσμα της αταλάντευτης Πίστης μας στις Ιδέες, το Κίνημα και τον Αρχηγό μας.
Τελευταίος το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, και πριν την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, προέτρεψε τον κόσμο για συσπείρωση στον Αγώνα, καθώς μόνο έτσι καταφέραμε όσα έχουμε μέχρι στιγμής και μόνο έτσι θα πραγματοποιήσουμε τους τελικούς μας στόχους! Τόνισε, επίσης, πως όσο εμείς κόβουμε τη βασιλόπιτα, εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που πεινάνε και δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη. Ο Αγώνας μας γίνεται για αυτούς, για όλους αυτούς που το προδοτικό καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών τους οδήγησε στην οικονομική εξαθλίωση.




Ιδιαίτερα σημαδιακό ήταν το γεγονός, πως το φλουρί, το κέρδισε ένας μικρός συναγωνιστής, 6 ετών και όλοι το εκλάβαμε, πως το φλουρί για φέτος έπεσε στη Νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και της Ελλάδας, που έρχεται!


Γρέγος Αντώνιος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης


Ζησιμόπουλος Πολύβιος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης


Χρυσομάλλης Νικόλαος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου


Τσακίρης Μιχαήλ, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, υπεύθυνος Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης και Βουλευτής Σερρών





Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893