Πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα οι ρατσιστικές επιθέσεις! - Αφγανοί μαχαίρωσαν και λήστεψαν Πακιστανούς στην Καστοριά


Μας έχουν πρήξει τα ντόπια και τα ξένα ΜΜΕ, τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, οι ΜΚΟ και όλο το κακό («αντιρατσιστικό») συναπάντημα με τις… ρατσιστικές επιθέσεις που υποτίθεται πως πραγματοποιούν τα «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής (με τις μαύρες μπλούζες…).
Ποια είναι η σκληρή πραγματικότητα; Ιδού:




Τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από το Αφγανιστάν έστησαν καρτέρι σε πέντε επίσης «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» από το Πακιστάν, στο κέντρο της Καστοριάς. Τα θύματα περπατούσαν αμέριμνα όταν ξαφνικά περικυκλώθηκαν από τους δράστες, που κρατούσαν όπλα και μαχαίρια. Αφού, λοιπόν, τους ακινητοποίησαν 250 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα και πριν φύγουν από το σημείο τραυμάτισαν με μαχαίρια δύο από τους Πακιστανούς, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, με αποτέλεσμα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες πριν απομακρυνθούν. Πάνω τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία.
Δε θα κουραστούμε να το γράφουμε: Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού.
(ΥΓ): Γεια σου Μιούζνιεκ… τσίφτη. Πότε μωρέ θα ξανάρθεις στην Ελλάδα για να… πατάξεις αυτούς τους… παλιορατσιστές της Χρυσής Αυγής; Κάνε γρήγορα, γιατί έχει παραγίνει το κακό τους!



ΠΗΓΗ