Όλοι οι ευρωβο(υ)λευτές κατά της Χρυσής Αυγής


Με προφανή στόχο τον περιορισμό της πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Έλληνες μεταξύ άλλων συναδέλφων τους, ευρωβουλευτές, απηύθυναν ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καλώντας τη να πάρει μέτρα, κατά της υποκίνησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Την ερώτηση υπογράφουν έξι Έλληνες ευρωβουλευτές και πιο συγκεκριμένα οι:



Δανέλλης (ΠΑΣΟΚ), Κοππά (ΠΑΣΟΚ), Κουμουτσάκος (ΝΔ), Ποδηματά (ΠΑΣΟΚ), Σκυλακάκης (Ανεξάρτητος, Φιλελεύθεροι) και Χρυσόγελος (Πράσινοι). Την ώρα λοιπόν κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός εξαθλιωμένος από την φτώχεια και την ανέχεια στην οποία τον έχουν καταδικάσει η Τρόικα και τα εγχώρια σκυλιά της, πλήττεται από την ραγδαία αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθραίων εισβολέων, οι συγκεκριμένοι μπαγαπόντηδες του ευρωκοινοβουλίου, απολαμβάνοντας τους παχυλούς τους μισθούς, επιλέγουν να ρίχνουν το βάρος της ενασχόλησης και του ενδιαφέροντός τους όχι στους Έλληνες και στα προβλήματα του Έθνους μας, αλλά στους λαθρομετανάστες.
Ενώ το Ελληνικό Κράτος αιμορραγεί οικονομικώς από το κεφαλαιώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ οι φόνοι, οι βιασμοί και οι κλοπές έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, οι «εκπρόσωποι της Ελλάδος» στις Βρυξέλλες, ανησυχούν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, καταθέτοντας μάλιστα αυτή την ανησυχία στην ερώτησή τους. Στην ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γίνεται ειδική μνεία στην Ελλάδα, όπου καθώς αναφέρεται «τον τελευταίο χρόνο έκαναν την εμφάνιση τους δυνάμεις - εκπροσωπούμενες πλέον και στο Κοινοβούλιο- των οποίων ο πολιτικός λόγος, τα σύμβολα και ενέργειες παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας». Σε απάντηση, η επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ τονίζει ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τις χώρες- μέλη της ΕΕ να καταπολεμούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας με όλα τα μέσα που παρέχει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, υπενθυμίζοντας ότι η υποκίνηση ξενοφοβικού μίσους αποτελεί αδίκημα στην ΕΕ».
Αν υπήρχε Ελληνικό Κράτος, θα είχε ήδη καταστεί σαφές στην επίτροπο Ρέντινγκ με ακλόνητα και αναμφισβήτητα στοιχεία πως ο μόνος ρατσισμός ο οποίος υφίσταται στην Ελλάδα είναι εκείνους του Καθεστώτος και των λαθροεποίκων, εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Όταν όμως έχουμε τη δυστυχία να ζούμε στο ψευτορωμαίικο της μεταπολίτευσης, είναι απολύτως φυσιολογικό να υφιστάμεθα τα αντεθνικά αποτελέσματα των πολιτικών του. Εν πάσει περιπτώσει, αδίκως πανηγυρίζουν οι δοσίλογοι του Καθεστώτος, μαρξιστές και φιλελεύθεροι, και οι σιωνιστές φίλοι τους σε Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη. Ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε και είναι αποφασισμένος και ετοιμοπόλεμος για να απαιτήσει τα αναφαίρετα δίκαιά του.