Γη και ύδωρ στον Ερντογάν: Με εντολή Σαμαρά το τζαμί στον Βοτανικό


Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση κλίνει το γόνυ ενώπιον του τούρκου αγά πασά Ερντογάν και των ορέξεων των Τούρκων. Οι τούρκοι ακολουθώντας ευλαβικά το «δόγμα Οζάλ» πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας με λαθρομετανάστες, για να τους «ανακαλύψει» αργότερα ως «μουσουλμανικές μειονότητες», με την βοήθεια φυσικά των πάσης φύσεως «επιτρόπων». Τις προάλλες ο Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ερντογάν στο Κατάρ. Εκεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας του έθεσε το ζήτημα ...



του τζαμιού στην Αθήνα. Από τότε δεν πέρασε ούτε μήνας και όπως γράφουν τα καθεστωτικά μέσα ο Σαμαράς ήδη έδωσε προσωπική εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του.
Ο Σαμαράς που τόσα χρόνια δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά με την απελπισία του βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, που δεν έχει ανησυχήσει ποτέ για το κλιμακούμενο κύμα εγκληματικότητας που μαστίζει τις Ελληνικές γειτονιές, σπεύδει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να υπακούσει τον Ερντογάν, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η τριμερής συγκυβέρνηση έχει άλλα αφεντικά και ουδόλως νοιάζεται για τον Ελληνικό Λαό. Και όλα αυτά εν καιρώ κρίσης που όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει και θυμούνται έννοιες όπως ο κεφαλικός φόρος. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία ο Σαμαράς επιλέγει να δαπανήσει κοντά 1 εκ. ευρώ, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των τούρκων. Το ποσό φυσικά αναφέρεται στον αρχικό σχεδιασμό και σίγουρα θα «ξεφύγει» στην πορεία.
Συντόμως, βέβαια, με βάση και τις αιρέσεις των μουσουλμάνων, που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας με την ανοχή των κυβερνώντων, θα απαιτηθούν και άλλα τεμένη, γύρω από τα οποία θα στηθούν άνδρα εγκληματικότητας και νέα «άβατα» λαθρομεταναστών.
Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή που είχε φέρει το θέμα στην Βουλή, καταγγέλλοντας πρώτη την προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την ΝΔ. Μια προσπάθεια που θα πληρωθεί από συνήθη «κορόιδα», τους Έλληνες πολίτες. 

 

Πληροφορούμε τον Σαμαρά και τους υπουργούς του, πως μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής να είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει την αντίθετη γνώμη. Η Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο λαϊκό κίνημα, θα αγωνισθεί μέχρις εσχάτων για να μη φτιαχτεί τζαμί ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΑΜΑΡΑ:
Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό μεταφορών
Μετά την επίσκεψη Σαμαρά στην κατεχόμενη από τους τούρκους Κωνσταντινούπολη, τα καθεστωτικά μέσα (εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ) ανακοίνωσαν ότι θα αναγερθεί άμεσα το τζαμί στο Βοτανικό.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός
1) Πώς είναι δυνατό να υπογράψει μία τέτοια προδοτική απόφαση που προσβάλει την ιστορική μνήμη χιλιάδων Ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την απελευθέρωση της χώρας από τον τουρκικό και μουσουλμανικό ζυγό; Ξεχνά ο αρμόδιος υπουργός πως οι Αγωνιστές του ʼ21 που σε λίγες ημέρες θα τιμήσουμε πολέμησαν «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»;
2) Γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός πως η πλειοψηφία των ισλαμιστών που βρίσκονται στη χώρα είναι λαθρομετανάστες, επομένως πρέπει να απελαθούν; Περισσεύει το 1 εκατομμύριο ευρώ από τα δημόσια ταμεία και θα το σπαταλήσετε για το τζαμί, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται;

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ