Το κόμπλεξ και η υποκρισία των ανθελλήνων κατά της Χρυσής Αυγής


Οι μέθοδοι τις οποίες μεταχειρίζονται οι εγχώριοι αλλά και οι εξωτερικοί εχθροί του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να ανακόψουν τη δυναμική του, είναι δόλιες, ανήθικες και στις πλείστες των περιπτώσεων βασίζονται στη διαστρέβλωση. Εκείνο το οποίο είναι προφανές για το μέσο ανθρώπινο νου, στα χέρια των προπαγανδιστών του εχθρού, επιχειρείται να εξελιχθεί σε όπλο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί εις βάρος του Κινήματός μας, προκειμένου να το πλήξει θανάσιμα. ...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τελευταίο βίντεο, το οποίο παρουσίασε ο αγγλικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 4. Ακόμη κι αν προσπεράσουμε το γεγονός της διάπραξης αδικήματος, καθώς το υλικό που παρουσιάστηκε είναι προϊόν παράνομης βιντεοσκόπησης, υπό την άγνοια των συμμετεχόντων, είναι πασιφανής η χιουμοριστική διάθεση την οποία αντιλήφθηκε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, εκτός των στρατευμένων δημοσιογράφων της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής πανούκλας και των κομμάτων της διαφθοράς και της προδοσίας. Αξίζει πάντως να επισημάνουμε το γεγονός ότι η ραγδαία εγκληματικότητα των αλλοεθνών εις βάρος ανυπεράσπιστων Ελλήνων(και δη γερόντων), ουδεμία προκάλεσε αντίδραση από τους κατ’ επίφαση ανθρωπιστές. Τούτο και μόνο, αποδεικνύει πως το Καθεστώς των ανθελλήνων μισεί θανάσιμα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Παρά ταύτα, η άμεση αντίδραση των επίσημων καθεστωτικών αρχών με την δημοσίευση του επίμαχου βίντεο, έρχεται σε αντίθεση με τη στάση του Καθεστώτος σε αντίστοιχα περιστατικά, στα οποία βέβαια δεν πρωταγωνιστεί κάποιος «αιμοσταγής» Χρυσαυγίτης. Ενώ η δικαιοσύνη και η νεοσύστατη αντιρατσιστική υπηρεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έσπευσε να διεξάγει έρευνα επί του θέματος, τηρεί στάση ανοχής και εξοργιστικής αδιαφορίας απέναντι στους εκπροσώπους, τα στελέχη και τους φίλους έτερων κομμάτων και οργανώσεων οι οποίοι υβρίζουν και απειλούν δημοσίως, γκρεμίζοντας ανερυθρίαστα επί της ουσίας, το πλαίσιο ισονομίας και κατ’ επέκταση το κράτος δικαίου.
Μια τέτοια περίπτωση, είναι της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη. Η συγκεκριμένη βουλευτής, συμμετέχοντας κατά το πρόσφατο παρελθόν σε πρωινή εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, απείλησε άτομο το οποίο μετείχε στο πάνελ, ισχυριζόμενη πως μεταξύ άλλων, θα σφάξει και εκείνον! Το γεγονός αντιμετωπίστηκε με χιουμοριστική διάθεση από όλους εκείνους, οι οποίοι σήμερα υποκριτικά και θρασύδειλα παριστάνουν τους σοκαρισμένους από το βίντεο του Channel 4. Βλέπετε, στο Καθεστώς των μνημονίων της μεταπολιτευτικής δικτατορίας, φιλελεύθερων και μαρξιστών, απαγορεύεται το χιούμορ των Εθνικιστών!
Επιπλέον, πλήθος απειλών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στελεχών και μελών του, αλλά και εναντίον τρίτων ατόμων, τα οποία δεν έχουν σχέση με το Κίνημά μας, πολλές από τις οποίες έχουν μάλιστα γίνει πράξη, εκτοξεύονται από το γνωστό παρακρατικό site, indymedia. Εν τούτοις και παρά το γεγονός πως είναι αμέτρητες οι επώνυμες καταγγελίες προς τις αρχές ώστε να παρέμβουν για να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές, οι τελευταίες σιωπούν και επί της ουσίας συνεργούν στη τέλεση εγκληματικών δραστηριοτήτων. Αυτά τα ολίγα, προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, τη νοημοσύνη του οποίου υποτιμούν κατά τρόπο θρασύ και συνάμα γελοίο, το Καθεστώς, οι αριστεροί και δεξιοί πραίτορές του, οι ρουφιάνοι των μέσων μαζικής αποχαύνωσης και οι συνάδελφοί τους των διεθνών, σιωνιστικών δικτύων.