ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστράτευσαν τους "Anonymous" για να κλείσουν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και τις φιλικές προς αυτήν σελίδες και μπλογκ - Αναγγελία μαζικής επίθεσης για τις 26 Οκτωβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ενοχλημένο το σιωνιστικό κατεστημένο από την μεγάλη στήριξη του κόσμου προς την Χρυσή Αυγή, μέσω του ίντερνετ, επιστράτευσε τους "Anonymous" για να κάνουν "επίθεση" στην ιστοσελίδα της και στις φιλικές προς αυτήν σελίδες και μπλογκ.
Με νέο μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής «επέστρεψαν» οι Anonymous. Απευθυνόμενοι στους ηγέτες της ΧΑ μέσω νέου βίντεο που δημοσιοποίησαν, τους χαρακτηρίζουν «δολοφόνους και εχθρούς της δημοκρατίας», τονίζοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν είναι πλέον ανεκτή».
Στο βίντεο των Anonymous τονίζεται ότι η Χρυσή Αυγή θα κοπεί από το Διαδίκτυο στις ...

26 Οκτωβρίου.
«Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το Διαδίκτυο», λένε οι παγκοσμίως γνωστοί χάκερ, καλώντας όλους τους Anonymous «στα όπλα» σε μια παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου.
Αναφερόμενοι στις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων τονίζουν: «Είστε ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Εκφοβίζετε τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα ιδανικά τους και επιτίθεστε στους πολιτικούς σας αντιπάλους, αλλά απαιτείτε υποκριτικά αυτό ακριβώς το ίδιο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για τον εαυτό σας, επιτιθέμενοι σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης».
Κλείνοντας, οι Anonymous τονίζουν πως οι χρυσαυγίτες είναι ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους, σημειώνοντας: «Εχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Την προσοχή μας τράβηξε αυτή η υποκριτική στάση σας που αντικατοπτρίζει τους εγκληματίες-είδωλα που σας εμπνέουν. Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το Διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας. Ο φασισμός είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί».



mikromeseos.blogspot.gr