ΑΙΣΧΟΣ: Το κράτος καλύπτει τους μεγαλοοφειλέτες και κατάσχει το σπίτι τετραπληγικού πρωταθλητή!

Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος έφερε το θέμα στη Βουλή!
Για ακόμη μια φορά το κράτος αποδεικνύει ότι λειτουργεί απάνθρωπα στους ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα, ενώ καλύπτει συγκεκριμένα πρόσωπα ακόμα κι αν αυτά οφείλουν τεράστια χρηματικά ποσά στο ελληνικό δημόσιο. ...



Μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, αποκαλύφθηκε έκθεση από το ΙΚΑ αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για την κατοικία του τετραπληγικού πρωταθλητή ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, Βασίλη Κιουρκτσή.
Στην ερώτηση του Συναγωνιστή απάντησε εγγράφως και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι με απόφαση του περιφερειακού υποκαταστήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης καθορίστηκε η επιστροφή των εντόκως αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών από τον συγκεκριμένο ασθενή, από νοσήλια σε εξουσιοδοτημένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
Ο ασφαλισμένος έχει οφειλή 51.000 ευρώ με βάση καταλογιστική απόφαση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών και μέχρι σήμερα δεν έχει διενεργηθεί ουδεμία καταβολή από τον οφειλέτη. Το αρμόδιο Ταμείο Είσπραξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης για να διασφαλίσει τις απαιτήσεις του προέβη σε κατάσχεση ακίνητης περιουσίας! Αυτή είναι η κοινωνική δικαιοσύνη και ευαισθησία που διέπει την μνημονιακή κυβέρνηση, να κατάσχει το σπίτι ενός αθλητή που αποδεδειγμένα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο! Αντίθετα, στην σημερινή Ελλάδα, οι καταχραστές δημοσίου χρήματος συνήθως «την βγάζουν καθαρή»!