Ο Παύλος Τσίμας, η "έγκυρη" δημοσιογραφία του, το Τσέρνομπιλ, η μπολσεβίκικη επίθεση του στη Χρυσή Αυγή και η "αιώνια νεότητα" του



Σκληρή επίθεση, μπολσεβίκικου τύπου, έκανε το βράδυ της Κυριακής (από την εκπομπή του στο mega-λύτερο άντρο της διαπλοκής) ο καθεστωτικός μεγαλοδημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, με αφορμή το νόμο περί ιθαγένειας των βλαστών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών». 
Ασφαλώς, ο mega-λος «δημοκράτης», που ακόμα και…
 


ρατσιστικές επιθέσεις χρυσαυγιτών σε μικρά παιδιά αλλοδαπών στα σχολεία ονειρεύτηκε, δεν έδωσε τη δυνατότητα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να δώσει μια απάντηση στις τερατολογίες του.
Ποιος, όμως, είναι ο συστηματικός λασπολόγος-τερατολόγος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών; Πρόκειται για πρώην (;) «επαγγελματία κομμουνιστή», δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» και του 902, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 ανακάλυψε την… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας και έκτοτε θριαμβεύει στα πιο καθεστωτικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, πουλώντας… σοσιαλιστικό ρεαλισμό και κάνοντας γερές κονόμες.
Με την ευκαιρία, να σας θυμίσουμε και την κορυφαία στιγμή της δημοσιογραφικής του καριέρας. Ήταν το 1986, όταν έγινε το φοβερό πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ της τότε ΕΣΣΔ, κι ενώ η Ελλάδα και η Ευρώπη ολόκληρη είχε (δικαιολογημένα) πανικοβληθεί για τις επιπτώσεις της… σοσιαλιστικής μόλυνσης, ο σύντροφος Παύλος επιχείρησε να μας καθησυχάσει, εις το όνομα του… σοσιαλισμού.
Έγραφε, λοιπόν, σχετικά στον «Ριζοσπάστη» της 24/7/86: «Ξέρουμε τώρα με ακρίβεια πως φτάσαμε στο ατύχημα του Τσέρνομπιλ. Ξέρουμε, επίσης με ακρίβεια, τα όρια της μόλυνσης που προκλήθηκε και που περιορίζεται γύρω από το Τσέρνομπιλ, χωρίς να δικαιολογεί τις εξάρσεις του κομπογιαννίτικου πανικού που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα».
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο σύντροφος Παύλος είναι γεννημένος το 1953 (όταν πέθανε το ίνδαλμά του, ο Στάλιν), άρα έχει πιάσει τα 60. Παρ’ όλα αυτά, η κώμη καθώς και το μουστάκι του είναι μαύρα (σαν την ψυχή του…). Πως τα καταφέρνει, αφού είναι σιγουρότατο πως… δεν τα βάφει; Λέτε να έχει ανακαλύψει το μυστικό της… αιώνιας νεότητας;



ethnikismos.net