Αποκάλυψη: Έτσι γίνεται η διακίνηση των λαθρομεταναστών από τους Ευζώνους μέσω Σκοπίων!

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/node_images/Lathrometanastes.jpg
Το σκηνικό έχει πάρει διαστάσεις δραματικές πλέον και όσο καλυτερεύει ο καιρός και θα μπαίνουμε στο καλοκαίρι, θα γιγαντώνεται!
Το σημαντικό - και κρατήστε το αυτό στην άκρη- είναι ότι πάρα ...



πολλοί κάτοικοι των Ευζώνων και των γύρω χωριών, έχουν πάρει ασυνήθιστα πολλές άδειες για κυνηγητικά όπλα!
Η καθημερινή λοιπόν κατάσταση έχει ως εξής: το κύκλωμα της παράνομης ΕΞΟΔΟΥ των λαθρομεταναστών προς Σκόπια το ελέγχουν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. Οι οποίοι έχουν μεταφέρει το αρχηγείο τους στη Θεσσαλονίκη. Γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Από εκεί ξεκινούν πέντε με δέκα αυτοκίνητα καθημερινά μέχρι τα σύνορα, μεταφέροντας λαθρομετανάστες που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα.
Τους ξεφορτώνουν λίγα μέτρα έξω από τα Ελληνικά σύνορα κι από εκεί τους παραλαμβάνουν συμπατριώτες τους Πακιστανοί ΟΔΗΓΟΙ με τα πόδια για να τους μεταφέρουν από συγκεκριμένα περάσματα στα Σκόπια. Εκεί τους περιμένουν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί και αφού τους πάρουν πρώτα ΟΛΑ τα χρήματα, τους σαπίζουν στο ξύλο και τους ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ πίσω στην ΕΛΛΑΔΑ! Δαρμένοι λοιπόν τριγυρνάνε κλέβοντας κανένα σπίτι, μένουν γύρω απο τα υδραγωγεία των χωριών και περιμένουν να τους ...συλλάβουν οι Έλληνες αστυνομικοί ή συνοριοφύλακες.
Όσοι έχουν απομείνει βέβαια.... Αυτή είναι η μια πλευρά του δράματος.
Η άλλη βρίσκεται στην ΕΙΣΟΔΟ των λαθρομεταναστών.
Επειδή λοιπόν ο ΕΒΡΟΣ έχει σφραγίσει εντελώς και δεν περνάει πλέον ούτε κουνούπι, το κύκλωμα των Τούρκων λαθρεμπόρων μεταφέρει μέσω Βουλγαρίας και Σκοπίων όλους εκείνους που θέλουν να μπουν στην Ελλάδα μέσω ...ΕΥΖΩΝΩΝ.
Έτσι φτάνουμε να έχουμε καθημερινή διακίνηση - επαναλαμβάνω δεν ήρθε ακόμη το Καλοκαίρι!!!- που φτάνει από 100 έως 150 λαθρομετανάστες την ημέρα!!!
Και όλοι αυτοί στην ουσία ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η λύση που προτείνουν οι γνωρίζοντες το θέμα, είναι η ΕΝΙΣΧΥΣΗ της αστυνόμευσης κατά μήκος των συνόρων και η δημιουργία δύο δυνατών ομάδων φύλαξης που θα ελέγχει συστηματικά τα αυτοκίνητα και ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ που μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες.
Μετά πρέπει να γίνει η ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Το παλιό στρατόπεδο στο Δροσάτο θα μπορούσε να είναι μια λύση. Λεφτά όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Έτσι η μεταφορά τους στο στρατόπεδο της Δράμας είναι η πιο προσιτή λύση. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και με τους ρυθμούς της αύξησης που έχει το πρόβλημα, θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα στο τέλος.
Η πολιτεία πρέπει να επέμβει άμεσα.

Αχινός


http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5603.html
http://taxalia.blogspot.com/2013/03/blog-post_429.html