Τα γιουσουφάκια του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν την Εθνική Μνήμη


Ανακοίνωση κατά της εφαρμογής της νομιμότητας, όσον αφορά την πρόσκληση στην Χρυσή Αυγή να παραστεί στις εθνικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, εξέδωσε η τοπική οργάνωση του αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού, λοιπόν, επιτίθεται στον ...



αντιπεριφερειάρχη και στον δήμαρχο, ότι «νομιμοποιούν το χιτλερικό μόρφωμα», που «ονειρεύεται και σχεδιάζει φούρνους» και του οποίου οι οπαδοί «κυκλοφορούν τις νύχτες οπλισμένοι και μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους μετανάστες» και άλλα τέτοια αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους, οι νοσταλγοί του Τείχους του Αίσχους και των σταλινικών Γκουλάγκ καταλήγουν ως εξής:
«Σ’ αυτόν το τόπο πάντα υπήρχαν «πρόθυμοι». Το 1821 ήταν οι προσκυνημένοι στο Σουλτάνο, το 1940 οι δοσίλογοι και οι γερμανοτσολιάδες, στον εμφύλιο τα τάγματα ασφαλείας, στη Χούντα οι βασανιστές. Απόγονοι όλων αυτών οι σημερινοί Χρυσαυγίτες…».
Κάποιες σύντομες απαντήσεις προς τους βρικόλακες του εβραιομπολσεβικισμού:
1ον) Είναι αστείο να θέλουν να καθορίζουν ποιοι θα προσκληθούν και ποιοι όχι στις εκδηλώσεις για τις εθνικές μας επετείους εκείνοι που θέλουν να τις καταργήσουν.
2ον) Χρειάζεται αμέτρητο θράσος να μιλάνε για το 1821 οι ιδεολογικοί απόγονοι του Εφιάλτη και του Πηλιογούση, αυτοί που τα συντρόφια τους αποκαλούν τον Κολοκοτρώνη «επονείδιστο σφαγέα της Τριπολιτσάς» και τα παλικάρια του «ορδές», τα σύγχρονα γιουσουφάκια της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», του σχεδίου Ανάν και του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, το χαρέμι των «προθύμων» ταπεινών υπηρετών της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης.
3ον) Δοσίλογοι ήταν οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, που βγήκαν από την Ακροναυπλιά ως Βούλγαροι, που υπέγραφαν σύμφωνα παραχώρησης της Μακεδονίας και της Θράκης με τους βουλγαροκομιτατζήδες, που στην απόφαση της 5ης Ολομέλειας της Κεντρικής τους Επιτροπής διακηρύττουν ότι η νίκη τους θα σημάνει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και της Θράκης και που γέμισαν την Ελλάδα με ερείπια και πτώματα αγνών Ελλήνων πατριωτών.
4ον) Στον «εμφύλιο» (όπως ανιστόρητοι αποκαλείται τον συμμοριτοπόλεμο), δεν υπήρχαν Τάγματα Ασφαλείας. Διαλύθηκαν το 1944.
5ον) Ούτε στην «χούντα» υπήρχαν βασανιστές.
Αυτά και αφήστε την εθνική μνήμη ήσυχη!


ethnikismos.net