Τι γυρεύει το "Ίδρυμα Σόρος" στην Ελλάδα; - Βάζει πόδι με την βοήθεια διαφόρων "προθύμων"!


Το Ίδρυμα Σόρος βάζει πόδι στην Ελλάδα!
Δε μαζεύεται, λοιπόν, το πράγμα με την Χρυσή Αυγή κι αυτό το έχουν καταλάβει όλοι, γι’ αυτό κάνουν τα… κουμάντα τους. Όπως ο…



φίλος μας ο Σόρος για παράδειγμα, που αποφάσισε να βάλει πόδι και επισήμως στην Ελλάδα. Και η αρχή γίνεται με το γνωστό τρόπο: με… φιλανθρωπίες! Η αρχή έγινε με τους 90 τόνους πετρέλαιο που προσέφερε σε σχολεία και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης το ίδρυμά του, το Open Society Foundations (OSF). Την οποία χορηγία απεδέχθη ο… μπουτάρειος δήμος Θεσσαλονίκης, μετά από εισήγηση του ισραηλίτη αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας (ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!), Χασδάϊ Καπόν. Ο οποίος Καπόν, ευκαιρίας δοθείσης έριξε και τη… μπανανόφλουδα: «Αν υπήρχε ίδρυμα Σόρος στη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα θα είχε σωθεί»!
Οι… πρόθυμοι Καπόν, Μπουτάρης και Καμίνης.
Όμως, όπως αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Μάτης, υπάρχει επάρκεια πετρελαίου στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, κι αυτό το βεβαίωνε ο ίδιος ο Καπόν: «Από πότε τα σχολεία της Θεσσαλονίκης χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια και έχει κάνει τη σχετική εισήγηση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο οποίος προσφάτως διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα θέρμανσης στα σχολεία;». Ωπα, εδώ μπερδεύεται το πράμα. Αφού έχει επιλυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης, τι γυρεύει και μπερδεύεται ο Σόρος; Για πέταμα τα έχει τα λεφτά του; Τι απάντησε ο Καπόν στην καταγγελία; Ιδού: «Υπάρχει επάρκεια καυσίμων αλλά υπάρχουν κι άλλες ανάγκες, που έχουν τα σχολεία και τα ιδρύματα της πόλης. Το OSF έχει θέσει ως προτεραιότητα να βοηθήσει τα σχολεία της χώρας στο θέμα της θέρμανσης, ωστόσο αν αυτοί οι άνθρωποι μας χρηματοδοτήσουν, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα αυτά και για άλλες ανάγκες στα σχολεία μας». Δηλαδή, σώνει και καλά πρέπει να βάλει πόδι στην Ελλάδα το Ίδρυμα Σόρος, κι εμείς θα τον βοηθήσουμε, έστω κι αν δεν έχουμε ανάγκη από την… ανθρωπιστική βοήθειά του!
Το «δίκτυο αλληλεγγύης» και το δίχτυ της σιωνιστικής αράχνης.
Όμως, ο Σόρος δεν περιορίζει τη… φιλανθρωπία του στη Θεσσαλονίκη. Προχωράει και παρακάτω, στην Αθήνα, όπου χορηγεί 40 τόνους πετρέλαιο και ο προθυμότατος δήμαρχος Καμίνης το δέχεται μετά χαράς. και ανακοινώνει ότι διαθέτει ένα εκατομμύριο δολάρια για να αγοραστεί πετρέλαιο και να δοθεί σε ιδιώτες και σε ιδρύματα σ’ ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου και ΑΡΣΙΣ, οι οποίες χαιρέτησαν ενθουσιωδώς «την πρωτοβουλία αλληλεγγύης του ΟSF» στη χώρα μας. Και δεν σταματά εκεί. Αλλά ανακοινώνει πως ξεκινάει ένα ευρύτερο πρόγραμμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα, που σκοπεύει στην αντιμετώπιση των αναγκών σε ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση. Το πρόγραμμα αυτό, που ονομάζεται Solidarity Net («Δίκτυο Αλληλεγγύης»), έχει ως στόχο να λειτουργήσει Κέντρα Αλληλεγγύης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας τους επόμενους μήνες. Τα Κέντρα Αλληλεγγύης θα λειτουργούν αντάμα με τοπικές Μ.Κ.Ο., οι οποίες θα δραστηριοποιούνται μέσα στα κέντρα αυτά, παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών, όπως ιατρικής βοήθειας, νομικής υποστήριξης σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο έξωσης ή χρεοκοπίας, καθώς και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Οι πραγματικοί σκοποί του… φιλάνθρωπου-ανθρωποφάγου.
Και βέβαια, αυτή είναι η μεθοδολογία παντού. Απ’ όπου πέρασε το Ίδρυμα Σόρος, δημιούργησε, μέσω των ΜΚΟ και του «φιλανθρωπικού» τους έργου, μηχανισμούς διείσδυσης. Γιατί επιχειρεί τώρα ανοιχτή και φανερή διείσδυση στην πατρίδα μας; Για τους εξής λόγους: 1ον) διότι μανατζάρει τον ΣΥΡΙΖΑ –άλλωστε ο Σόρος προγραμμάτισε, οργάνωσε και χρηματοδότησε το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική- με αντάλλαγμα τη λεηλασία του εθνικού μας πλούτου (πετρέλαιο, υδρογονάνθρακες κ.τ.λ.) από τα διεθνή σιωνιστικά συμφέροντα που εκπροσωπεί (ο Σόρος), 2ον) το «δίκτυο αλληλεγγύης» των ΜΚΟ του Σόρος φιλοδοξεί να αποτελέσει αντίβαρο στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και 3ον) για να παρακολουθεί και να επιβλέπει εκ των έσω την προσπάθεια ανάσχεσης της πορείας του εθνικιστικού κινήματος, που αν επιτύχει στην Ελλάδα θα δημιουργήσει ένα πολύ επικίνδυνο για τα συμφέροντα των Σόρος και ΣΙΑ παράδειγμα για ολόκληρη την Ευρώπη!
Έμαθε πως… διαλυόμαστε, πλακώνει και ο… «κόκκινος Ντάνι»!
Αφού, λοιπόν, έρχεται κατά δω ο Σόρος, ετοιμάζονται να πλακώσουν και τα… σοράκια. Έτσι, σε συνέντευξή του στην «Κυρ. Ελευθεροτυπία», ο «κόκκινος Ντάνι» του γαλλικού Μάη του ’68, αποκαλύπτει το… όνειρό του: «Έχω ένα παράξενο όνειρο. Να συμμετάσχω στις ευρωεκλογές του 2014 με την οικολογική λίστα στην Ελλάδα και να είμαι υποψήφιος των Οικολόγων για την προεδρία της Κομισιόν. Με 10%-15% των ψήφων θα προκαλούσα μια νέα δυναμική στην ελληνική κοινωνία και θα ταρακουνούσα τους ηττοπαθείς ή κυνικούς συντηρητισμούς που υπονομεύουν την πολιτική στην Ευρώπη». Να τονίσουμε, πως στις ευρωεκλογές έχει το δικαίωμα Ευρωπαίος υπήκοος να πολιτευθεί στην Ελλάδα! Μάλιστα, ο Ντάνι αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τη διευθέτηση των ελληνο-τουρκικών διαφορών, προτείνοντας «συνεργασία» ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο, «ώστε να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο και να ελαφρύνουν οι προϋπολογισμοί των μεν και των δε από τις αμυντικές δαπάνες». Τυχαίο το «όνειρο» του Γερμανοεβραίου σε σχέση με την έλευση του Ουγγροεβραίου (Σόρος) στην Ελλάδα; Δε νομίζω!
(Το παραπάνω απόσπασμα είναι από τη στήλη του Αντίοχου, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί).


ethnikismos.net