Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Αρεόπολη - Ο απλός λαός στο πλευρό της Χρυσής Αυγής - Όσα δε δείχνουν τα τσοντοκάναλα - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύς λόγος γίνεται με αφορμή τις παρελάσεις, για το μένος των πολιτών κατά των εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου. Αυτό που δε λένε τα τσοντοκάναλα είναι πως όπου πηγαίνει η Χρυσή Αυγή, ο ελληνικός λαός την αποθεώνει. Όπως στο βίντεο που βλέπετε, από τις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης στη Μάνη. ...  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>


Ενώ όλοι οι βουλευτές και υπουργοί δέχονται τη χλεύη και την αδιαφορία του απλού κόσμου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτείται από χιλιάδες Έλληνες. Όπως θα δείτε αν κοιτάξετε με προσοχή το βίντεο, οι μόνοι που δε χειροκροτούν και έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους είναι οι πολιτικάντηδες που στέκονται στην πρώτη σειρά μπροστά στο Μνημείο (Βαρβιτσιώτης, Γρηγοράκος, Πατριανάκου κλπ...). Φυσικά κανείς από ΚΚΕ-Σύριζα δεν πατά το πόδι του σε τέτοιες εκδηλώσεις για να πει ότι η Επανάσταση ήταν... "γενική απεργία", γιατί εκεί ο κόσμος δε θα έμενε μόνο στο γιουχάρισμα.
Αυτή την καθολική αποδοχή του ελληνικού λαού, που αναγνωρίζει τη σκληρή και αδιαπραγμάτευτη στάση που τηρούμαι ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο (με το οποίο έχει συμβιβαστεί πλήρως η αριστερά) δε μας τη συγχωρούν τα τσοντοκάναλα των εργολάβων. Έτσι, αν βρεθεί κάποιο σκουπίδι κρυμμένο μέσα στο πλήθος να ψελίσει... "φασίστες", αμέσως τα τσοντοκάναλα βρίσκουν θέμα: "Αποδοκιμασίες κατά της Χρυσής Αυγής... αντίσταση των πολιτών στους νεοναζί" και λοιπές κουταμάρες.