Η Αυστραλή πρωθυπουργός κραυγάζει: "Δεν δίνω βίζα σε Χρυσαυγίτες" - Έχουν πάθει παράκρουση από την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής


Το κλίμα παράκρουσης και μανίας καταδίωξης από την... Χρυσή Αυγή που επικρατεί στην Ελλάδα έχει μεταφερθεί και στο εξωτερικό. Τελευταίο παράδειγμα κάποια κυρία ονόματι Γκίλαρντ, που τυχαίνει να είναι πρωθυπουργός της Αυστραλίας. Δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ με το εν λόγω πρόσωπο, ούτε είχαμε ακούσει το όνομά της, μέχρι η ίδια να αναφερθεί με υβριστικούς ...



χαρακτηρισμούς στο Κίνημά μας. Παρακολουθήστε χωρίς σχόλια τις επιμαχες δηλώσεις:
«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας», ήταν τα λόγια της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, αναφερόμενη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τους θέλει στη χώρα. Η Γκίλαρντ, μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», τόνισε πως δεν θα χορηγείται βίζα σε βουλευτές του κόμματος της «Χρυσής Αυγής», που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία. «Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως συμπεραίνει κανείς η συγκεκριμένη είναι για τα πανηγύρια και δεν έχει ιδέα τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή. Την καλύτερη απάντηση στις άθλιες δηλώσεις της dδίνουν οι συναγωνιστές μας Έλληνες ομογενείς της Μελβούρνης και της Αδελαΐδας, που έχουν μεταφέρει το αγωνιστικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής στην άλλη άκρη της γης.
Στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο, οι συναγωνιστές του πυρήνα Μελβούρνης κατά τις περυσινές εκδηλώσεις μνήμης για την 25η Μαρτίου. Στη φώτο που ακολουθεί η "κυρία" που μοιάζει με μούμια είναι η πρωθυπουργός της Αυστραλίας. Όσον αφορά τη φράση της: "δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιες πολιτικές ιδέες", υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει έθνος αυστραλών, αλλά δεκάδες έθνη αποίκων (Ελλήνων, Ιταλών, Βρετανών κ.ο.κ.) που έχτισαν τη συγκεκριμένη χώρα.

Τέλος, το μήνυμα που μας έστειλε από την Αυστραλία μία 12χρονη Ελληνίδα. Η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής ανθέλληνα και εχθρό της Χρυσής Αυγής και της Πατρίδας μας: "Όσες γενιές και να περάσουν, εμείς τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς θα συνεχίσουμε με υπερηφάνεια να κρατάμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία ψηλά και την ΕΛΛΑΔΑ μας χαραγμένη βαθιά μέσα στην ψυχή μας. Όπως λέμε με τους συμμαθητές μου στο Ελληνικό σχολείο που πηγαίνω: ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είναι η μόνη ελπίδα για το μέλλον της Πατρίδας μας".