Οι ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ της ΤΡΟΪΚΑΣ είπαν ΟΧΙ στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΧΩΡΑΣ !!


Από το: taxalia.blogspot.com
SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO - CICERO
του Βλάση Γωγούση
Το μεταφράζω, πάραυτα , φίλοι αναγνώστες των XALIΩΝ :
« Η ΣΩΤΗΡΙΑ του ΛΑΟΥ πρέπει να είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των ΝΟΜΩΝ» :
Το είπε πριν 2.500 χρόνια ο ΚΙΚΕΡΩΝ
Αν κάποιος από τους….


φανατικούς μου αναγνώστες μιλάει καλά Εγγλέζικα κι` αν έχει πρόσβαση στους παρεπιδημούντες από 3ημέρου ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ , ας τους το διαβιβάσει ( σε ελεύθερη…. ΓΩΓΟΥΣΙΟ ) μετάφραση και ας τους πει :
" Ακούστε κύριοι υπαλληλίσκοι της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.:
Σ` αυτόν τον τόπο γεννηθήκανε και μεγαλούργησαν , χιλιάδες χρόνια πριν, ΜΕΓΑΛΕΣ πανανθρώπινες αξίες που σκόρπισαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΕΧΝΕΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ! .
Σ`αυτόν τον τόπο καθιερώθηκε η περιβόητη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ένα πολίτευμα που σέβεται τον άνθρωπο και που επιτρέπει σήμερα σε σας να βρίσκεστε ΕΔΩ και να κουνάτε απειλητικά το χέρι !
Να μην ξεχάσω να σας πω – σε σας το λέω Τροϊκανοί – ότι την ίδια εποχή που ο δικός μας ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ κι`ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, κατείχανε γραφή και τέχνες, διδάσκανε ιατρική και σκόρπιζαν στα πέρατα της γης αιώνιες φιλοσοφικές ιδέες , οι πρόγονοί σας τρώγαν άγρια φυτά και σκαρφαλώνανε στα δένδρα!
Γι` αυτό , το Μήνυμα μου ( ένα μήνυμα που –δυστυχώς – έχει δυό αποδέκτες –την έξω και την …έσω τρόϊκα , την …δική μας ) λέει:

Μέχρις εδώ ΝΟΜΟΙ και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, και ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

Μέχρις εδώ τα: «δώστε κι άλλα», « ισοπεδώστε τα όλα», « πάρτε των οματιών σας και ζητείστε μια γωνιά σαν μετανάστες σ` άλλες χώρες» !).

Στον τόπο μας θα ζήσουμε , κι` αν δεν εφαρμοσθούν οι Νόμοι ισότιμα για ΟΛΟΥΣ και πρώτ` απ΄ όλα για τους μεγαλοφοροφυγάδες, τους επίορκους πολιτικούς και τα λοιπά «ΛΑΜΟΓΙΑ» , αν δεν γραπώσουν πρώτα , αυτούς που φέραν τον λαό σ` αυτό το χάλι, και σήμερα κρυμμένοι πίσω από παραγραφές και ασυλίες , μας παριστάνουν τους καλούς και τους σωτήρες και συνεχίζουν να μας κυβερνάνε, θα γίνει λάβαρο στα χέρια του Λαού το παραπάνω απόφθεγμα και τότε !
Τότε - κι` όπως το σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του ορίζει - τα ΠΛΗΘΗ θ` αναλάβουν την εφαρμογή των Νόμων και τότε, τότε …ΑΛΙΜΟΝΟ σας ! "

Δρ Βλάσης Γωγούσης