Έτσι σκότωσαν οι Μπαγκλαντεσιανοί τον συμπατριώτης τους !


Όπως είναι γνωστό, προ ολίγων ημερών συνελήφθη ένας 26χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Μπαγκλαντές, που σε συνεργασία με άλλους 3 ομοεθνείς του (οι οποίοι καταζητούνται) απήγαγαν, βασάνισαν και στο τέλος σκότωσαν έναν 40χρονο ομοεθνή τους, στην Ανδραβίδα Ηλείας. ...




Ο Μπαγκλαντεσιανός φονιάς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες τη φρικτή δολοφονία του ομοεθνούς του.
Ο 26χρονος ομολόγησε ότι επί 4 ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας μαζί με τα άλλα άτομα, βασάνιζαν τον άτυχο ομοεθνή τους, τον οποίο μάλιστα είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοικτά χέρια σε ένα κρεβάτι! Όταν τελικά έλαβαν τα χρήματα από τους συγγενείς του 40χρονου και φοβούμενοι ότι θα τους κατήγγειλε, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Είπε ότι τον χτυπούσαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, το οποίο στην συνέχεια έκαψαν και για να τον θανατώσουν πήραν σύρμα για τα ρούχα, ενώ οι τρεις κρατούσαν τον άτυχο αλλοδαπό και ο ένας τον έπνιγε! Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα χώρο 70 περίπου μέτρα από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν και τον έθαψαν, βάζοντας πάνω από το πτώμα ένα στρώμα!
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού!



ethnikismos.net