Σε εντεταλμένη υπηρεσία λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής και η ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Η σημερινή εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ξενοδοχείο ‘‘President’’ με κεντρικό θέμα "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 21" ενόχλησε –συν τοις άλλοις- και την κρατική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης, εξαπολύθηκε ένας οχετός παραπληροφόρησης εναντίον μας. ...



Θυμίζουμε ότι η κρατική τηλεόραση στηρίζεται στην υποχρεωτική οικονομική συνδρομή όλων των Ελλήνων και επομένως θα έπρεπε να μην κρατά, σε καμία περίπτωση, μονόπλευρη πολιτική στάση. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, είδαμε μια ανήθικη παρουσίαση του ζητήματος της εκδήλωσης, με την εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων να ισχυρίζεται ότι αυτή η ημερίδα αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας!
Ακούστηκε κάθε απίθανη και ανιστόρητη άποψη (ανάμεσά τους και ένας γραφικός συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καταλαβαίνετε για τι ‘‘λουλούδι’’ πρόκειται…), από έναν τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος αποτελεί μέρος της περιουσίας του δημοσίου, δηλαδή του Ελληνικού Λαού. Η άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρουσιάστηκε εντελώς φευγαλέα και επιφανειακά, μέσα σε διάστημα μερικών δευτερολέπτων, την ίδια στιγμή που η λασπολογία παρήλαυνε ανενόχλητη στις οθόνες μας, με διάφορους ‘‘τρεχαγυρευόπουλους’’ να ομιλούν, δίχως αντίλογο, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μπορεί ο ανεκδιήγητος Αρβανίτης να έφυγε από την κρατική τηλεόραση και να σιτίζεται πλέον από το φυσικό του σπίτι (ΣΥΡΙΖΑ), η μπόχα όμως του ανθελληνισμού, της παραπληροφόρησης και της πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας καλά κρατεί στο κρατικό κανάλι.
Άξιος ο μισθός τους, άξιος και ο (από)πάτος στην τηλεθέαση, η οποία είναι μηδαμινή. Ένα κανάλι, το οποίο θεωρεί παραχάραξη της ιστορίας την εξιστόρηση της Αλήθειας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι τις εθνομηδενιστικές αθλιότητες της (κάθε) Ρεπούση , δεν μπορεί παρά να παραπέμπει στην αισθητική του χοιροστασίου. Αυτό είναι το κρατικό κανάλι, στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης και της διεθνιστικής ανθελληνικής προπαγάνδας. Κοινός αντίπαλος (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), κοινός στόχος (αποδόμηση του Ελληνισμού σ’ όλους τους τομείς).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο: