Άφαντοι παραμένουν οι αλβανοί δολοφόνοι της 25χρονης Ελληνίδας


Επιβεβαιώθηκε ότι οι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ένας από τους 8 επικίνδυνους δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο.
Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι αυτή την ώρα ...



η καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των αδίστακτων αλβανών κακοποιών με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, αφού λήστεψαν ταβέρνα το 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, σκότωσαν μια 25χρονη κοπέλα, η οποία μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της και επέστρεφε σπίτι της.

Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα καλάσνικοφ! Η άτυχη 25χρονη πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος και αφού διαπέρασε το κάθισμα του οδηγού την τραυμάτισε  στο συκώτι, πράγμα που αποδείχθηκε θανατηφόρο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της. Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα", είπε στο φίλο της, με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο η 25χρονη κοπέλα που έπεσε νεκρή από τα πυρά των κακοποιών, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Η κοπέλα, μάλιστα, που εργαζόταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στα Ίσθμια και επέστρεψε στο σπίτι της στην Κόρινθο, πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου. Όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο κι όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ήταν ζωντανή. Δυστυχώς, ξεψύχησε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα.

Παρά τις εντατικές έρευνες, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν το μαύρο τζιπ, μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394 του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ