Καλπάζει η ανεργία, διαψεύδοντας τον πρωθυπουργό: 1,5 εκατομμύριο άνεργοι


Την ίδια ώρα κατά την οποία ο πρωθυπουργός σπεύδει να εκφράσει την υποταγή του σε εβραϊκές φιέστες και σύσσωμη η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικας καταπιάνεται με την επιχείρηση ανάσχεσης της εθνικιστικής δυναμικής στον Λαό, εφιαλτικά είναι τα νέα από το μείζον μέτωπο της ανεργίας. ...




Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της ΓΣΕΕ, η ανεργία το έτος 2013 θα ανέλθει στα επίπεδα του 30%, τσακίζοντας κάθε ελπίδα των ελληνικών οικογενειών για ένα καλύτερο μέλλον.
Παρά ταύτα, οι μαριονέτες της κυβέρνησης επιμένουν να μιλούν για την απαρχή της ανάπτυξης εντός του 2013 και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, εκείνα του πρωθυπουργού της χώρας. Τις εκτιμήσεις των στελεχών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έρχεται να διαψεύσει πανηγυρικά μελέτη του ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με το οποίο οι άνεργοι στην Ελλάδα θα αγγίξουν το τρέχον έτος το 1,5 εκατομμύριο! Καθίσταται σαφές, πως τούτες δεν είναι παρά οι αισιόδοξες εκτιμήσεις, οι οποίες φυσικά γίνονται σαφώς πιο δυσάρεστες, εάν προστεθεί ο αριθμός των ελεύθερων επαγγελματιών, που βγαίνουν στην ανεργία αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι δεν εργάζονται και δεν έχουν εγγραφεί στις λίστες του ΟΑΕΔ.
Δε χρειάζεται βεβαίως να θέσει κάποιος τον εαυτό του στο μαρτύριο της «ενημέρωσης» από τα αισχρά και ανήθικα μέσα ενημέρωσης, τα οποία σφυρίζουν στον ρυθμό της κυβέρνησης, εξαπατώντας το Λαό μας, με την υπόσχεση πως τα δύσκολα πέρασαν και έρχονται καλύτερες μέρες. Ο καθένας είναι σε θέση να διαπιστώσει πως το ένα λουκέτο έρχεται μετά το άλλο, οι επιχειρήσεις κλείνουν, νέες θέσεις εργασίας δε δημιουργούνται συνεπώς και οι άνεργοι αυξάνονται δραματικά. Οι συνέπειες της ανεργίας επηρεάζουν κάθε ελληνική οικογένεια η οποία αντιμετωπίζει πια τον τιτάνιο αγώνα της επιβίωσης. Ακόμη κι εκείνη η θρασύτατη κι επαίσχυντη δήλωση την οποία είχε εκστομίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πως «στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε ελληνική οικογένεια», φαντάζει σήμερα ως μακρινό όνειρο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της καταστροφικής για το Λαό μας μνημονιακής πολιτικής.
Αποτελεί λοιπόν αναγκαιότητα ύψιστης εθνικής σημασίας η οριστική στροφή της ελληνικής Λαϊκής Κοινότητος προς μια νέα οικονομική πολιτική, βασιζόμενη στην ανάπτυξη της παραγωγής και στην φορολογική ελάφρυνση των σκληρά δοκιμαζόμενων λαϊκών στρωμάτων. Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να γίνει πράξη το δικαίωμά του στην εργασία και αυτό το δικαίωμα δύναται να το εξασφαλίσει μονάχα μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση, η οποία θα ακολουθήσει μια ωφέλιμη για τα ελληνικά συμφέροντα οικονομική πολιτική. Ως εκ τούτου, η επιλογή της Χρυσής Αυγής αποτελεί την μοναδική διέξοδο από τα σημερινά φιλελεύθερα και μαρξιστικά αδιέξοδα.