Η Σκοπιανή προπαγάνδα δεν έχει όρια - Κάρτα Visa με τον Μέγα Αλέξανδρο εξέδωσε Σκοπιανή αλυτρωτική οργάνωση


Η Σκοπιανή προπαγάνδα δεν έχει όρια. Σε μια προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας η Σκοπιανή οργάνωση United Macedonian Diaspora προχώρησε στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την προσωπογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η εν λόγω οργάνωση...έχει δράση στην Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία και είναι γνωστή στην ομογένεια της Αυστραλίας για τις προκλητικές της ενέργειες με τελευταία αυτή της έκδοσης πιστωτικής κάρτας με την προσωπογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την απαράδεκτη πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτή θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα που έχει εκπονήσει η United Macedonian Diaspora για την ενότητα και υποστήριξη του έργου των «Μακεδόνων» πολιτών.
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Αυστραλιανό Εθνικό Συμβούλιο (AHC) και το Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο (AMAC) κατά την επόμενη συνεδρίαση τους όπου αναμένεται να αποφασιστεί η αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τον τραπεζικό οργανισμό που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα.


ΑΕΣ (Australian Hellenic Council)