Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 812
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο φύλλο διαβάστε:




ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Αναζητούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν και το νέο τους σχέδιο είναι αφού δεν μπορούν να την θέσουν εκτός νόμου (τυπικά) να την θέσουν ουσιαστικά (αποκλείοντάς την από τις εκλογές). Αυτό προκύπτει από την δήλωση του υπουργού κ. Δένδια. Μία δήλωση πραγματικά χωρίς ίχνος λογικής, χωρίς αρχή και τέλος....

ΔΝΤ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζωρτζ Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, αφού το ΔΝΤ αποτελεί οικογενειακή του υπόθεση... Ιδρύθηκε στις ΗΠΑ με την υπογραφή του παππού του Γεωργίου Παπανδρέου και εμπειρογνώμων της Ελλάδος στην διάσκεψη για την ίδρυση του ΔΝΤ ήταν ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου! Οικογενειακή τους υπόθεση, λοιπόν, που κρατά 69 ολόκληρα χρόνια το ΔΝΤ…

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 14% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πέφτουν καθημερινά ΝΔ και Σύριζα, πατώνουν όλα τα άλλα κόμματα - 3ος καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Μαζικές διαρροές ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ προς Χρυσή Αυγή!

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ
Με γελοία και δόλια μέσα προσπαθούν να ανακόψουν τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος - Ψέματα, παραπληροφόρηση και άθλια φωτομοντάζ από τα ΜΜΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ο ελληνικός πληθυσμός, βαίνει συνεχώς μειούμενος, γεγονός που αποδεικνύει την ορθή και δικαιολογημένη ανησυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επί του ζητήματος.

«Σύστημα Υγείας» χωρίς... γιατρούς
Σε 19 ολόκληρους νομούς της χώρας ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει σύμβαση με παιδίατρο! Μετά τους φταίει η Χρυσή Αυγή...

Νέο «λαθρονόμο» ετοιμάζεται να καταθέσει ο Βενιζέλος!
Ουσιαστικά ξαναφτιάχνει τον νόμο Ραγκούση και επιτίθεται σε Χρυσή Αυγή και Ελληνικό Λαό - Προτείνει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (!) και εξοστράκιση από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών!

ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ

ΜΚΟ: Η Πέμπτη φάλαγγα εντός των πυλών

«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ»

ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΝΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
το κύριο άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!