Τζιτζικώστας όπως λέμε... Μπουτάρης - Τζαμί για προσέλκυση... οθωμανών τουριστών θέλει ο νεοδημοκράτης περιφερειάρχης!


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έδειξε και πάλι την απόλυτη «σύμπλευση» ιδεών μεταξύ των συστημικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Σε συνέντευξη του στην Καθημερινή, μίλησε για την ανάγκη ανόδου του τουρισμού στη χώρα. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για την ανέγερση τζαμιού στην Θεσσαλονίκη, είπε:



«Κοιτάξτε. Ο Γιάννης Μπουτάρης πολλές φορές, από καλή πρόθεση, ανοίγεται να μιλήσει για τζαμί. Αν θέλετε τη γνώμη μου, συμφωνώ ότι πρέπει να γίνουν τζαμιά στη χώρα μας. Όχι μόνο για το κομμάτι του ανθρωπίνου δικαιώματος του οποιουδήποτε κατοίκου της χώρας να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, αλλά και για έναν επιπλέον σημαντικό λόγο. Όταν λες θέλω τον τουρισμό βασικό πυλώνα ανάπτυξης πρέπει να ξέρεις ότι οι μουσουλμάνοι επισκέπτες το μόνο που κοιτάζουν σε μια χώρα προτού την επισκεφθούν είναι αν υπάρχει χώρος προσευχής γι’ αυτούς. Άρα, λοιπόν, και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο συμφωνώ στην ύπαρξη τζαμιού».
Έτσι, ο Τζιτζικώστας τάσσεται υπέρ της ανέγερσης τζαμιού και με λίγα λόγια, του άμεσου εξισλαμισμού και αφελληνισμού της Ελλάδος. Ήδη γνωρίζουμε ότι στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει πληθώρα τζαμιών. Η κατασκευή ενός ακόμα μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετεί μονάχα τους λαθρομετανάστες (μεγάλο ποσοστό εξ αυτών είναι μουσουλμάνοι) αλλά και θα δημιουργήσει μια αίσθηση θρησκευτικής «κατοχής» της πόλης από το μουσουλμανικό στοιχείο. Προφασιζόμενος τον τουρισμό (αλήθεια ποιος τουρίστας θα ερχόταν στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τα λατρευτικά του καθήκοντα;) επί της ουσίας, όπως και ο Μπουτάρης, προωθεί τα δικαιώματα των μουσουλμάνων αλλοδαπών, όντας υπάκουος στην τουρκία, καθώς πράττει σύμφωνα με τις επιταγές της.