Ο αναρχοκομμουνιστής γιός του "αντιφασίστα" Βρούτση, ανάμεσα στους συλληφθέντες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία»


Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.
Μόλις έγινε γνωστό πως αντιεξουσιαστές κατέλαβαν και πάλι το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, ο  Βούτσης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έμαθε πως ο γιος του Γιώργος ήταν ανάμεσα στους καταληψίες -πληροφορία, την οποία φέρεται να εκμυστηρεύτηκε και στον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη που ήταν και αυτός καλεσμένος στην εκπομπή- και αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι.
Υπενθυμίζεται πως ...

 

δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ, αφού είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2007 για συμμετοχή σε ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη.
Γνωστός στο χώρο των αναρχικών ο Γιώργος Βογιατζής – Βούτσης είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξης, ωστόσο βρίσκεται εκτός φυλακών με όρους εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα του είχε επιβληθεί και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και δύο χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Στην απολογία του ο ίδιος είχε πει «δεν μετανιώνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ξαναέκανα».


 ethnikismos.net