Πωλείται η "Ρόζ Βίλα" της Μιμής - Να την αγοράσει ο ... δανειστής Κ. Παπούλιας!


Δύσκολοι οι καιροί που ζούμε, ακόμα και για χήρες πρώην πρωθυπουργών. Όπως, η Δήμητρα Λιάνη, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέπτεται να βγάλει σε πλειστηριασμό («στο σφυρί», που λέμε) ένα μέρος από την περιβόητη ροζ βίλα της οδού Αγράμπελης, λόγω αδυναμίας συντήρησής της:



«Πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου που φαίνεται πως την οδηγούν στο να βγει σε πλειστηριασμό μία από τις μεζονέτες της στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς η σύνταξη που λαμβάνει δεν φτάνει να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και κυρίως τις υπέρογκες οφειλές που προέρχονται από τη συντήρηση των τριών μεζονετών, οι οποίες εξακολουθούν να μένουν απούλητες και ξενοίκιαστες».
Εμείς από την πλευρά μας, θα συστήναμε στην κυρία Δήμητρα να μη βιάζεται. Ας κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πουλήσει σε φίλους. Προτείνουμε τον Κ. Παπούλια, ο οποίος και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν, και λεφτά έχει και άλλωστε υπήρξε και δανειστής του Ανδρέα, για να φτιαχτεί η βίλα (χωρίς να έχει διευκρινίσει μέχρι τώρα αν τα πήρε πίσω…)



ethnikismos.net