Επίσκεψη του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο Δήμο Βισαλτίας


Το Σάββατο 19-1-2011 ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, συνοδευμένος από συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών επισκέφτηκε το Δήμο Βισαλτίας, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καλαϊτζή, εκπροσώπους αγροτών και ομάδα κατοίκων που αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα με την παράδοση των εργατικών κατοικιών της Νιγρίτας, ένα μείζον ζήτημα για το οποίο ο βουλευτής Σερρών ήδη έχει καταθέσει σχετική ερώτηση στην βουλή.
Στην συνέχεια ο βουλευτής επισκέφθηκε...



τον Αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής και το εκεί ευρισκόμενο Μακεδονικό Τάφο εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ένας τόσο αξιόλογος θύλακας του αρχαιοελληνικού πολιτισμού της πατρίδας μας και έκλεισε την επίσκεψή του στην Βισαλτία με επίσκεψη στις Φυλακές Νιγρίτας όπου συνομίλησε με πολυπληθή ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων και κατέγραψε τα σοβαρά και ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος που λειτουργεί πλέον στην κυριολεξία χάριν της φιλοτιμίας και της υψηλής αίσθησης του καθήκοντος των συγκεκριμένων υπαλλήλων.
Η επίσκεψη του βουλευτή έκλεισε με συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ και ομιλία σε πολυπληθές ακροατήριο συναγωνιστών στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών αναλύοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις θέσεις του κινήματος.