Η «αγάπη» του Λαού για τον μπολσεβικισμό


Στην Βουλή της Κύπρου εισήλθαν διαμαρτυρόμενοι κάτοχοι αξιογράφων, τους οποίους οι τράπεζες προέτρεπαν τόσο καιρό να μετατρέψουν τις καταθέσεις τους σε αξιόγραφα, ενώ τώρα η μπολσεβικική κυβέρνηση Χριστόφια νομοθετεί, ώστε το συγκεκριμένο ποσό να δοθεί στην αντίστοιχη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Κοινώς τους πήραν τις καταθέσεις και τις δίνουν απευθείας στις τράπεζες. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εντάσσεται στην διαπραγμάτευση που έκανε η κυπριακή κυβέρνηση με την τρόικα και περιλαμβάνει 25 νομοσχέδια, από τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί τα 3. ...





Ο Λαός στην Κύπρο δείχνει την … ευγνωμοσύνη του για την αριστερή κυβέρνηση που διαφυλάττει τα συμφέρονται του και… δακρύζει, μάλιστα, εμπρός στις πιέσεις που δέχεται από το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας, αναμένονται παρόμοιες παραστάσεις του θεάτρου «Χότζα» και στην Ελλάδα, οι οποίες θα διασκεδάσουν τον απελπισμένο κατά τα άλλα, από τα μνημόνια, Λαό.
Είναι παντελώς βέβαιο και ιδεολογικώς διαπιστωμένο ότι ο μπολσεβικισμός και ο φιλελευθερισμός αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, είναι πιστοί υπηρέτες του πατρός τους, δημιούργημα του οποίου είναι το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μόνο οι υγιείς εθνικολαϊκές δυνάμεις μπορούν να αντισταθούν σε αυτή την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η Πατρίδα μας.