Αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν υπαλλήλους λαϊκής αγοράς


Άγριος ξυλοδαρμός 2 υπαλλήλων λαϊκής από 20 αντιεξουσιαστές στα Πατήσια
Τα τάγματα εφόδου των αναρχικών με την ανοχή του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ έδρασαν και πάλι.  Ομάδα περίπου 20 "αντιεξουσιαστών", επιτέθηκε στα Πατήσια εναντίον δύο ατόμων που καθάριζαν την ...



περιοχή, μετά από λαϊκή αγορά, στην συμβολή των οδών Κροκιδάκη και Παπαναστασίου. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και οι γνωστοί - άγνωστοι δράστες ‘’αναζητούνται’’ όπως κάθε φορά. Βέβαια για αυτό το περιστατικό, την άνανδρη επίθεση οργανωμένων αριστεριστών σε Έλληνες εργαζομένους που καθημερινά μοχθούν για το μεροκάματο, δεν θα ακούσετε τίποτα από τα κανάλια της διαπλοκής αλλά ούτε και από μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Εν αντιθέσει με ένα αμφίβολο περιστατικό, πιθανότατα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών που βαφτίστηκε ρατσιστικό και ήταν πρώτο θέμα για αρκετές μέρες.
Υπενθυμίζουμε ότι τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών είχαν επιτεθεί και στα γραφεία του συνδικάτου των μικροπωλητών, το οποίο πήρε ξεκάθαρη θέση ενάντια στο παραεμπόριο. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αριστεριστές έχουν πάρει εργολαβία το παραεμπόριο στις λαϊκές, υποστηρίζοντας τον κάθε παράνομο λαθρομετανάστη που εμπορεύεται μαϊμού προϊόντα. Συντρόφια... είναι πολλά τα λεφτά τελικά.