Χρυσή Αυγή - Εγκαίνια γραφείων Αμαλιάδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ

Με βροχές και με βροντές... Εκατοντάδες Εθνικιστές στα εγκαίνια γραφείου του Πυρήνα Αμαλιάδας 
Ο νομός Ηλείας αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις κατά την τελευταία διπλή εκλογική αναμέτρηση και έτσι ήταν φυσικό, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής να αρχίσει να εξαπλώνεται στις πόλεις του. Εδώ και αρκετούς μήνες λειτουργεί το γραφείο του Πυρήνα Βάρδας, ενώ σήμερα το μεσημέρι παρουσία 500 Εθνικιστών εγκαινιάστηκαν και τα γραφεία του Πυρήνα Αμαλιάδας. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ>>>




Οι Συναγωνιστές της περιοχής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα έτοιμα και είναι βέβαιο ότι η σημερινή εκδήλωση θα συζητιέται για μέρες στην Αμαλιάδα καθώς η προσέλευση του κόσμου σε μια βροχερή ημέρα εντυπωσίασε τους περαστικούς και τους κατοίκους της πόλης. Μάλιστα αρκετοί παρατήρησαν ότι κανένα άλλο κόμμα δεν θα μπορούσε πλέον να συγκεντρώσει τόσο κόσμο σε ανοικτή εκδήλωση!
Με την παρουσία τους μας τίμησαν τέσσερις Συναγωνιστές που εκπροσωπούν την Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο: Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Δημήτρης Κουκούτσης έτυχαν θερμής υποδοχής από τα μέλη και τους φίλους μας και συνομίλησαν με αρκετό κόσμο πριν και μετά το πέρας των εγκαινίων.  Κοντά μας βρέθηκαν και Συναγωνιστές από κοντινούς νομούς με δυνατή συμμετοχή των Τ.Ο. Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας αλλά και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.
Στις ομιλίες τους οι βουλευτές μας αναφέρθηκαν εκτενώς στην πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αρχίσει διάλογο περί «αντισυνταγματικότητας» του Κινήματός μας και κανείς δεν φάνηκε να ανησυχεί μπρος σε αυτό το ενδεχόμενο που θα ρίξει οριστικά τις μάσκες της ψευτο-δημοκρατίας τους. Ομιλητής ήταν επίσης ο υπεύθυνος του Νομού Ηλείας, Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος στον χαιρετισμό του (με συνεχή βροχόπτωση) τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή ήταν κάποτε σαν σταγόνες βροχής. Σήμερα είναι η βροχή που δυναμώνει και Αύριο θα είναι η καταιγίδα που θα ξεβρωμίσει τον τόπο μας».
Στην συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ παρόντες ήταν και δημοσιογράφοι από τον ALPHA αλλά και ένα Γαλλικό Δίκτυο στους οποίους τονίσαμε ότι οι Έλληνες δεν ζητούν καμία ελεημοσύνη, είναι ένας περήφανος λαός που κάποιοι θέλουν να του στερήσουν την αξιοπρέπειά του. Η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέραμε, θέλει να επαναφέρει την αξιοπρέπεια στους Έλληνες.
Το γιορτινό κλίμα κράτησε μέχρι αργά ο μεσημέρι, όπου εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής ανέβηκαν στο νέο μας γραφείο για να δηλώσουν την στήριξή τους.
Δείτε βίντεο με τις ομιλίες: