Όπου καταδίκες και υποκρισία.... και η ψοφοδεξιά πρώτη !

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Δεν πρόλαβε να βγει η είδηση περί επίθεσης αγνώστων στον συριζαίο Στρατούλη, στο ΟΑΚΑ, κι έσπευσαν εν ριπή οφθαλμού όλα τα κόμματα να βγάλουν ανακοινώσεις καταδίκης κ.τ.λ. Μάλιστα, πέραν από τα μαρξιστικά κόμματα και τις οργισμένες κραυγές τους, παρόμοιες ανακοινώσεις εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (εκ μέρους της ΝΔ) και το (υπό διάλυση…) κόμμα Καμμένου.
Ιδού η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου του Αντωνάκη Σαμαρά:

 

«Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας».
Ιδού και η ανακοίνωση των… μελλοντικών συνοδοιπόρων του Τσίπρα (κόμμα Καμμένου, αν υπάρχει μέχρι τότε):
«Ένα τέτοιο σοβαρό επεισόδιο σε βάρος εκπροσώπου του ελληνικού κοινοβουλίου είναι απόλυτα καταδικαστέο. Η άνανδρη επίθεση από κάποια φασιστοειδή, έγινε σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο. Τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες. Απεναντίας αστυνομεύονται από εκατοντάδες άνδρες, ακόμα και των ΜΑΤ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την ελληνική αστυνομία να μην ανακαλύψει το ταχύτερο, ποιοι είναι οι ένοχοι αυτής της εγκληματικής πράξης».
Κι όμως, όταν η Χρυσή Αυγή δέχθηκε πρόσφατα εγκληματική-βομβιστική επίθεση από «αγνώστους» αναρχοκομμουνιστές, ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης της κόκκινης τρομοκρατίας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, λοιπόν. Αυτή είναι η υποκρισία όλων τους!



ethnikismos.net