Η Λίστα Λαγκάρτ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης...Μια ευτυχισμένη οικογένεια

Εμμανουήλ Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ηρακλείου.
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στην Κρήτη. 
Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την Γκρατσιέλα-Κατερίνα Γκρόλο τα υπόλοιπα οικογενειακά του στοιχεία δεν μας αφορούν.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης επίσης είναι μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.
Η συγκεκριμένη επιτροπή θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι είναι αυτή που ερευνά ευθύνες για το θάψιμο της λίστας Λανγκάρτ που κατευθυνόμενα μέσα παραπληροφορούν ότι είναι πλαστή. 

Ξεκινάμε λοιπόν ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρόλο Γκρατσιέλα η οποία βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρτ στον αριθμό 128 .
Την οποία βλέπεται μαζί με τον κύριο Κεφαλογιάννη σε οικογενειακές...
 στιγμές. 
Την φωτογραφία την βρήκαμε στη σελίδα του κυρίου Κεφαλογιάννη.

Συνεχίζουμε η κυρία Γκρόλο όπως όλοι οι άνθρωποι πάνω στο πλανήτη έχει και αυτή μια μητέρα. Το όνομα της μητέρας της είναι Ρεγγίνα Αμπουάφ και μπορείτε και αυτή να την βρείτε στη λίστα Λαγκάρτ στη θέση 2 αλλά και στη θέση 767.

Η οποία με τη σειρά της έχει και αυτή μια μάνα. Το όνομα της γιαγιά λοιπόν της κυρίας Γκρόλο είναι Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά και μπορείτε να την βρείτε μια θέση πάνω από την εγγονή της στον αριθμό 127. 

Ο άνθρωπος που μας έδωσε της πληροφορίες μας γνωστοποίησε επίσης ότι η γιαγιά (θέση 127) ήταν σύζυγος τραπεζίτη (όχι υπαλλήλου) και διέθετε χρήματα.
 
Όσον αφορά τη κόρη της (θέση 2 και 767) πληροφορηθήκαμε ότι ο σύζυγός της, της είχε αφήσει περί τα δέκα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά στη λίστα Λαγκάρτ αναφέρεται ποσό πεντακοσίων εκατομμυρίων χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αφορά τον ένα ή και τους δύο λογαριασμούς που διαθέτη στην τράπεζα. 

Όσο αφορά τώρα την εγγονή η πληροφορία αναφέρει ότι κάπου εκεί κυμαίνεται και αυτός ο λογαριασμός. Ε
μείς δεν είμαστε σε θέση ούτε να τα διασταυρώσουμε ούτε και να τα επιβεβαιώσουμε αλλά θεωρούμε τουλάχιστον αντιδεοντολογικό ένας άνθρωπος που εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση με τρία συγγενικά του πρόσωπα σύζυγος πεθερά και γιαγιά συζύγου να κάνει και τον ανακριτή στην ίδια υπόθεση.