Η Ελλάδα των νεόφτωχων και των εξαθλιωμένων

Πραγματικά θα πέσετε σε κάποιο νούμερο μέσα κ. Υπουργέ, κ. καθηγητά; Εδώ ούτε για τους δύο μήνες που απομένουν μέχρι να λήξη το 2012 δεν μπορείτε να κάνετε ακριβή πρόβλεψη στον προϋπολογισμό. Πιστεύετε αλήθεια λοιπόν πως ο προϋπολογισμός του 2013 θα αντέξει μέχρι την 1.1.2013 χωρίς να αναθεωρηθεί; ...






Δεν έχετε δουλέψει ποτέ βέβαια στην πραγματική οικονομία, σε μια πραγματική δουλειά, για να γνωρίζετε πως και περίπτερο να τρέχατε θα έπρεπε να μπορείτε να προβλέψετε στοιχειωδώς παραγγελίες & πωλήσεις, έσοδα και έξοδα του επόμενου μήνα για να κρατήσετε το μαγαζί.
Τρέχοντας όμως ολόκληρη χώρα, νομίζετε ότι μια συνολική απόκλιση ας πούμε 20 δισ. ευρώ για το ΑΕΠ το ίδιο, από τα 206 δισ. αφότου αναλάβατε την ευθύνη, μας το ρίξατε στα 194 δισ. τον προηγούμενο μήνα, ενώ τώρα φαίνεται ότι θα κλείσει για τα καλά κάτω από τα 190 δισ. για το 2012.  Να δούμε για πόσο καιρό ακόμα θα επιμείνετε στα 184 δισ. ευρώ πρόβλεψη κλεισίματος για το ΑΕΠ του 2013. Όσο για την ανεργία, εκεί είναι το τεράστιο έγκλημα. Ούτε διανοείστε τι πάει να πει να είσαι άνεργος κ. Στουρνάρα. Δεν ήσασταν ποτέ και σίγουρα δεν είστε και τώρα στην γραμμή ανεργίας για να νιώσετε την πίκρα με όλους εμάς τους άνεργους Συν-Έλληνες και τις οικογένειές μας.
Έχουμε όμως τον στιβαρό ώμο της Χρυσής Αυγής και όλων των πατριωτών και αγωνιστών, φανερών και αφανών, του αυθεντικού Λαϊκού Κινήματος για συμπαράσταση στον αγώνα μας για εργασία, υπερηφάνεια και τιμή στην χώρα μας.  Τουλάχιστον, να δείξετε λίγο θάρρος και να παραδεχθείτε την πλήρη αποτυχία, την προσωπική σας και της συγκυβέρνησής σας. Εκτός και αν οι αριθμοί στους οποίους αρέσκεστε να απευθύνεστε (γιατί τους Έλληνες τους έχετε αποκαλέσει ξεδιάντροπα, λαουτζίκο) ψεύδονται.